INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DINAMO

Florin Răducioiu e dezamăgit de preferințele fiilor săi: „Cred că mi-au făcut în ciudă, n-am ce să fac. Nu există ceva mai rău pentru mine”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 18:11

Copiii lui Florin Răducioiu, Andrea și Alessandro, țin cu Inter, deși fostul mare internațional a evoluat pentru AC Milan în sezonul 1993-1994.

„E vina unchiului lor, el i-a convins. Totuși am jucat și eu un an acolo, Berlusconi mi-a dat de mâncare. Acum sunt la stadion amândoi (n.a. pentru meciul de azi, Inter-Atalanta), merg aproape la fiecare meci. Mi-au trimis mesaj.

Ei au vazut imagini cu mine jucând, dar cred că mi-au făcut în ciudă, n-am ce să fac, nu există ceva mai rău pentru mine, mai ales având în vedere situația în care suntem noi  (n.r. AC Milan)”, a spus Răducioiu, 49 de ani, la TV Telekom Sport.

Florin Răducioiu e dezamăgit de preferințele fiilor săi: „Cred că mi-au făcut în ciudă, n-am ce să fac. Nu există ceva mai rău pentru mine”

Barcelona le impune jucătorilor LEGEA TĂCERII! „Clauze anti-Pique” la semnarea contractelor!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
pma77
pma77  •  12 Ianuarie 2020, 15:02
Postat de dobrinibamus pe 12 Ianuarie 2020, 09:03

Comme se dice ... la voi la Romanica asta ?? ha ha ha

Daa imi aduc aminte..a fost super penibil..s-a facut de ras in fata intregii tari.

dubluv
dubluv  •  12 Ianuarie 2020, 10:06
Postat de florinso pe 11 Ianuarie 2020, 22:45

Esti mai ... decat numele. Dan a fost cel mai bun fundas dreapta roman, plus si fff ofensiv. Raducioiu un atacant bun si atâta. La fel si Ilie.

de fapt Dan Petrescu nu a fost un fundas chiar asa bun, apogeul carierei sale ca fotbalist a fost perioada Chelsea, unde juca mijlocas! La Nationala (unde juca fundas) se remarca intr-adevar prin apetitul ofensiv, insa majoritatea golurilor primite de Romania plecau de pe partea lui de teren, pentru ca se apara foarte slab.

dobrinibamus
dobrinibamus  •  12 Ianuarie 2020, 09:03

Comme se dice ... la voi la Romanica asta ?? ha ha ha

Vezi toate comentariile (22)
Comentează