INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Formidabilul boom Lazio » Valoarea biancocelestilor s-a mărit de peste patru ori! Ștefan Radu, cotă în scădere

Articol de - Publicat marti, 04 februarie 2020 11:21

Ştefan Radu (33 de ani, fundaș central) şi colegii săi au fost cumpăraţi cu 120 de milioane de euro, cota lor ajungând la 500 de milioane. Luis Alberto (27, mijlocaș ofensiv) a crescut de 20 de ori, Immobile (29, atacant) de opt, iar Milinkovici-Savic (24, mijlocaș central) de şapte!

Lazio poate trece peste Inter şi urca pe locul secund în Serie A, dacă va câştiga mâine restanţa cu Hellas Verona de pe Olimpico, ameninţănd şefia lui Juventus. „Va fi greu să lupte până la capăt pentru scudetto, dar biancocelestii au câştigat un titlu, al plusvalenţelor, cu patru luni mai devreme. Niciun club din Italia, şi probabil din Europa, nu a înregistrat un asemenea salt valoric în acest sezon formidabil", anunţă Gazzetta dello Sport, calculând că jucătorii din lot cumpăraţi pentru 120 de milioane de euro costă 500 de milioane!

LAZIO // Careul crescut de 7 ori

Dincolo de meritele preşedintelui Lotito şi directorului sporitiv Tare, Simone Inzaghi e marele responsabil al fabulosului boom. Seria de 11 succese, ruptă în derbyul Capitalei, fotbalul ofensiv şi stilul imprimat de antrenor fostei adversare a lui CFR Cluj din grupele Europa League au săltat nemaipomenit cota multor jucători ajunşi vedete.

E suficient să ne uităm doar la cei mai buni patru, Milinkovici-Savici, Immobile, Luis Alberto şi Correa, aduşi cu 48,5 milioane E şi valorând în prezent 330 de milioane. De şapte ori mai mult!

Ştefan Radu, minus 20%!

Biancocelestii au ştiut să reinventeze fotbalişti liberi sau luaţi aproape gratis, exemplele lui Strakosha, de la 0 la 30 de milioane, Caicedo, de la 2,5 la 15 milioane, Luiz Felipe, de la 0,8 la 20 de milioane, Cataldi, de la liber de contract la 15 milioane!

Doar Vavro, Marusici, Parolo, Jordan Lukaku şi Ştefan Radu au cote în scădere, fundaşul român cu o involuţie de la 3,8 la 3 milioane, iar Lulici şi Bastos bătând pasul pe loc. Cota de piaţă a celor 11 titulari a ajuns la 436 de milioane, rezervele laziale valorând 64 de milioane E. 

vezi și:

TOTTENHAM // Vlad Chiricheș, pus la zid de presa britanică: „A fost cel mai prost transfer!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  04 Februarie 2020, 12:41

Ce minciuni gogonate...Caicedo este evaluat la 3 milioane euro pe transfermarkt nu la 15, Luiz Felipe valoreaza 12milioane nu 20, Cataldi valoreaza 4 milioane nu 15! https://www.transfermarkt.com/danilo-cataldi/profil/spieler/199733

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close