INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

TOTTENHAM // Vlad Chiricheș, pus la zid de presa britanică: „A fost cel mai prost transfer!”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 februarie 2020 10:58

Presa britanică nu a uitat transferul ratat al lui Vlad Chiriches (30 de ani) de la FCSB la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro.

Publicația talkSPORT a analizat mutările făcute de Spurs în vara lui 2013, iar Chiricheș, în prezent jucătorul lui Sassuolo, a fost luat în vizor.

Transferul lui Chiricheș la Tottenham, criticat

Fără îndoială, e cel mai prost transfer din acel an. Cum a fost posibil ca FCSB să primească 9,5 milioane de euro de la Spurs? Acest lucru rămâne în continuare un mister pentru noi.

Chiricheș nu s-a adaptat deloc la viteza jocului din Anglia. Greșelile lui i-au costat în repetate rânduri pe cei de la Tottenham. Acum se află sub formă de împrumut la Sassuolo, iar cariera lui în fotbalul de top e aproape gata", au notat cei de la talkSPORT.

Chiricheș a bifat 43 de partide pentru Spurs, reușind două goluri și o pasă decisivă. În vara lui 2015, fundașul pleca din capitala Angliei și semna cu Napoli, formație care a plătit 7 milioane de euro în schimbul serviciilor sale. Acum, Vlad joacă la Sassuolo, sub formă de împrumut.

6 milioane de euroeste cota actuală de piață a lui Chiricheș, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt

vezi și:

Rangers // Scandal uriaș! Soția unui coleg al lui Ianis Hagi a angajat un detectiv să-l urmărească

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
parpalache
parpalache  •  04 Februarie 2020, 15:00
Postat de romeverest pe 04 Februarie 2020, 11:50

Nu a fost singura teapa data de cioban !! Au urmat Gardos si Stanciu, fapt pentru care cluburile din Vest sufla acum si in iaurt, iar zecile de mil. de euro pe care pipereanul le viseaza prin vanzarea “perlelor” sale.....sunt doar vise !!

"Sufla in iaurt"din cauza ca cel putin au intrat pe fir si organele de urmarire penala!Presedintele del Nido de la Sevilla, a fost condamnat penal pentru transferul lui Rusescu,iar la Anderlecht se fac cercetari!Dar Becali o duce bine!Chiar jenant de bine!

parpalache
parpalache  •  04 Februarie 2020, 14:54

Si noi ne miram cum a fost titular la nationala-cu toate ca nu juca nicaieri!Si nu orice titular!Capitan!

blatistu49
blatistu49  •  04 Februarie 2020, 13:33

mafia impresarilor spalare de bani negrii a fost preluat de un impresari italian dupa ce Becaliotii au fost bagati la zdup si acuma il plimba la diferite echipe important ptr el ca cistiga bine valoarea lui e de FCSB

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close