INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Fostul prim-ministru al Italiei, furios pe decizia lui Vlahovic: „Pot să înjur? De ce îi dăm tot lui Juventus?”

Dusan Vlahovic // Foto: Getty Images
Dusan Vlahovic // Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 27 ianuarie 2022 20:47 / Actualizat joi, 27 ianuarie 2022 21:53

Matteo Renzi, un fervent susținător al Fiorentinei, nu acceptă ca încă un star Viola să se transfere la Juventus. Sârbul Dusan Vlahovic, 21 de ani, va semna aproape sigur cu bianconerii, pentru 75 de milioane de euro.

Senatorul italian Matteo Renzi, fost premier și ex-primar al Florenței, un pătimaș fan al Fiorentinei mereu prezent în tribunele stadionului „Artemio Franchi”, a fost întrebat de reporterul unei televiziuni peninsulare ce părere are despre iminentul transfer al lui Vlahovici la Juventus.

Matteo Renzi: „Aveam 15 ani când l-au vândut pe Roberto Baggio”

„Suntem în direct sau pot să înjur?”, a întrebat politicianul. „Nu glumiți cu Vlahovic, pot să-mi pierd calmul. Aveam 15 ani când l-au vândut pe Roberto Baggio. Ajunge, băieți! De ce Fiorentina îi dă tot lui Juventus? Bernardeschi, Chiesa... Să se ducă la alt club!”

Vlahovic, amenințat cu moartea

Vlahovic a ajuns ținta amenințărilor cu moartea după ce atacantul a refuzat să își prelungească înțelegerea cu Fiorentina, scadentă în vara lui 2023.

Fanii sunt furioși că jucătorul nu mai vrea să continue la Fiorentina și că, deși avea oferte și din Premier League, a ales să îmbrace tricoul lui Juventus. Ultrașii Violei au reacționat astăzi și au afișat mai multe bannere oribile cu amenințări și mesaje rasiste la adresa lui Vlahovic:

„Respectul nu se câștigă cu goluri. Vlahovic, cocoșat de rahat!” sau „Gardienii tăi nu îți vor salva viața! S-a terminat pentru tine, țiganule!”. Mesajele cu derapajele ultrașilor au fost afișate la intrarea stadionului Artemio Franchi.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ce a pățit antrenorul lui Werder Bremen după ce a fost prins că și-a falsificat certificatul de vaccinare!

VIDEO Iar s-a rupt tribuna cu fani » La fel ca la Claudiu Răducanu! Un suporter a ajuns la spital

Playtech: Senzuala de la CM, PEDEAPSĂ pentru bărbaţii care i-au filmat DECOLTEUL PERICULOS! Moment de neratat la Qatar


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează