INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LALIGA

Fotbal de Crăciun în LaLiga?! Spaniolii pun la cale un plan incredibil

El Clasico s-ar putea disputa chiar în Ajunul Crăciunului, dacă spaniolii vor decide să programeze meciuri și de Crăciun // Foto: Guliver/GettyImages
El Clasico s-ar putea disputa chiar în Ajunul Crăciunului, dacă spaniolii vor decide să programeze meciuri și de Crăciun // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 09:41

Oficialii LaLiga și reprezentații Asociației Fotbaliștilor Spanioli s-au întâlnit pentru a discuta posibilitatea de reluare a fotbalului, în contextul pandemiei de coronavirus. Una dintre posibilități este ca de Crăciun să se joace în Spania, precum în Anglia.

În acest moment, fotbalul din Spania este suspendat pe termen nedefinit. LaLiga și Federația Spaniolă de Fotbal așteaptă decizia Guvernului de a ridica starea de urgență, însă acest lucru nu pare că se va întâmpla în viitorul apropiat.

Situația este dramatică în Spania: s-a ajuns la 4.365 de decese și 57.786 de persoane infectate de COVID-19!

Chiar și așa, în cadrul întâlnirii dintre cele două instituții, s-a vehiculat o posibilitate: Să se joace fotbal de Crăciun, așa cum se face în Anglia. Această posibilă dată va fi studiată în continuare, însă doar dacă există un consens între fotbaliști și oficiali.

O altă opțiune este ca sezonul 2020/2021 să înceapă în luna septembrie, dacă sezonul actual nu va putea fi reluat în luna mai.

Vezi aici clasamentul din LaLiga

Cert este că cele două instituții, precum și Federația Spaniolă de Fotbal, au un front comun: vor ca toate competițiile din Spania să ajungă la un final și ca echipele promovate, cele retrogradate și cele care vor ajunge în Europa să fie stabilite pe teren.

Săptămâna viitoare va avea loc o nouă întâlnire între LaLiga și Asociația Fotbaliștilor Spanioli.

VIDEO. Variantă uluitoare! UEFA vrea să abandoneze Liga Campionilor și Europa League

Citește și alte știri despre LaLiga:

Răstunare de situație la Barcelona! Messi și căpitanii echipei nu mai acceptă reducerea salariilor

Real Madrid, gest superb în plină pandemie » Stadionul „Santiago Bernabeu”, transformat

Playtech: Marele actor al României pe care toată lumea l-a UITAT. Mormântul lui nu are nici flori, nici lumânări. E DEPLORABIL!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează