INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2023 U20

Un tânăr fotbalist irakian, acuzat că a abuzat sexual o angajată a hotelului în care este cantonat în Argentina

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 14:01 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 17:18

Startul Campionatului Mondial Under 20 este precedat de un incident ce a făcut deja valuri în presa internațională. Este vorba despre un abuz sexual petrecut în La Plata și despre care a scris și agenția UOL Esporte din Brazilia. 

Femeia se plânge că a fost atinsă în zona intimă, fără consimțământ, de către juniorul participant la CM U20. Jucătorul în cauză nu a fost reținut și nici identitatea nu i-a fost dezvăluită, după ce a intervenit FIFA.

Acuzații de agresiune sexuală

Un tânăr fotbalist irakian este acuzat că a agresat sexual în Argentina o angajată a hotelului în care este cantonat cu naționala, ce participă după zece ani la competiție, într-o grupă cu Uruguay, Tunisia și Anglia.

Identitățile păstrate secrete

Țipetele femeii au dus la intervenția personalului hotelului, a agenților Ministerului Securității din Buenos Aires, ai angajaților consulatului și chiar din partea FIFA. 

Potrivit El Editor Platense, jucătorul în cauză nu a fost reținut: „Întâlnirea dintre FIFA și părțile implicate nu a avut ca rezultat dezvăluirea niciunei identități, nici a victimei, nici a agresorului, doar a aplanat conflictul”.

Knollsy, eroul lui West Ham! Suporterul englez care s-a luptat cu ultrașii olandezi: „Acești lași aveau nevoie de o armată să-l dărâme”
AZ ALKMAAR - WEST HAM 0-1
Knollsy, eroul lui West Ham! Suporterul englez care s-a luptat cu ultrașii olandezi: „Acești lași aveau nevoie de o armată să-l dărâme”

Irakianul nu va fi judecat

Fotbalistul a cerut, la rândul său, ca situația să fie considerată „doar o greșeală”, astfel încât să nu existe o reclamație formală la poliție și conflictul să nu escaladeze.

Incidentul s-a petrecut joi, la restaurantul de la ultimul etaj al hotelului Dazzler, din La Plata

Potrivit raportului poliției din La Plata, publicat de Olé, agenții au întrebat-o pe angajata hotelului dacă vrea ca irakianul să fie judecat pentru faptele sale, dar femeia a informat că nu va depune plângere penală și cazul va putea fi închis.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Încă un proces pentru Juventus » Bianconerii riscă o nouă depunctare în dosarul salariilor amânate

Dennis Man, lumini și umbre în jocul Parmei » A alternat lucurile bune, cu nereușitele inexplicabile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează