INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Fotbalistul depistat cu cavernom cerebral în 2014 vede urma operației ca un semn de forță: ”Cicatricea e simbolul renașterii mele”

Articol de - Publicat luni, 04 iunie 2018 11:25

A trecut în 2014 printr-o mare cumpănă a vieții, riscând nu doar să nu mai joace, dar tremurând pentru viață. Leandro Castán și-a povestit după 4 ani drama suferită după ce medicii i-au descoperit un cavernom la cap:

"Dumnezeu îmi arată această cicatrice ca pe un semn al renașterii. Astăzi sunt un tată, soț și un prieten mai bun. Înainte o priveam în oglindă cu teamă, acum o văd ca pe un semn de forță", declară fundașul brazilian.

"Nu-i niciodată târziu să visezi"

Aruncat de Roma, care totuși i-a prelungit acordul în 2016, trecut o lună pe la Sampdoria, apoi împrumutat la Torino și Cagliari, Castán s-a recuperat destul de greu și s-a salvat de la retrogradare în trecutul sezon în ultima etapă:

"Nu contează de câte ori greșesc, în fiecare zi când mă ridic din pat Dumnezeu îmi dă o nouă ocazie să-mi urmez visurile. Nu-i niciodată târziu să visezi.

Dumnezeu are controlul vieții mele, nu mă voi da bătut niciodată. Nu mă mai plâng de trecut. Viața e foarte frumoasă, trăiesc fiecare zi ca și cum ar fi ultima".

cicatrice

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează