INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ALAVES

FOTO Probleme de respirație pentru Aguero » Barcelona - Alaves, întrerupt

În minutul 39 al meciului Barcelona - Alaves, Sergio Aguero a avut probleme de respirație și nu a mai putut continua partida.
În minutul 39 al meciului Barcelona - Alaves, Sergio Aguero a avut probleme de respirație și nu a mai putut continua partida.

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 22:50 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 22:57

În minutul 39 al meciului Barcelona - Alaves, Sergio Aguero a avut probleme de respirație și nu a mai putut continua partida.

Tot ce trebuie să știi despre La Liga

Argentinianul în vârstă de 33 de ani s-a întins pe gazon și a produs îngrijorare atât în tribune, cât și în rândul colegilor lui. Aguero s-a ținut de piept și gât, nu a mai putut respira normal câteva zeci de secunde și a primit îngrijiri medicale.

După aproximativ 3 minute, timp în care partida a fost întreruptă, Aguero a refuzat să părăsească gazonul pe targă și a mers singur până la margine. În locul lui a intrat Coutinho.

+9 FOTO

Aguero a fost infectat cu COVID-19 la începutul anului.

3,5 kma alergat Aguero în Barcelona - Alaves, doar al doilea meci al lui ca titular la catalani

Sergi Barjuan, antrenor interimar la Barcelona

„Am luat decizia de a-l demite pe Koeman prea târziu? Cel mai probabil, da. Trebuia să acționez mai devreme, îmi asum responsabilitatea pentru că nu am făcut-o”, a declarat Laporta, care a recunoscut și negocierile cu Xavi:

„Cred că Xavi este într-un proces de creștere foarte interesant, am foarte multe referințe bune despre el. Avem o relație bună și știu opinia sa despre echipă”.

După despărțirea de Ronald Koeman, Barcelona a numit un antrenor interimar: Sergi Barjuan (49 de ani), cel care conducea echipa a doua a catalanilor. Marele favorit să devină „principal” este în continuare Xavi.

Fosta glorie a catalanilor, Xavi Hernandez, e dispus să preia Barcelona. Dar vrea libertate totală pentru a-și pune proiectul în aplicare și susținere necondiționată. Până ca negocierile să fie duse la final, Barca a numit un interimar, pe Barjuan.

„FC Barcelona anunță că Sergi Barjuan, actualul antrenor de la Barca B, va prelua provizoriu formația de seniori. Poziția sa interimară va înceta de îndată ce clubul va desemna un nou antrenor”, au comunicat oficial catalanii.

Fost jucător la Barcelona și Atletico Madrid, cu 58 de selecții în naționala Spaniei, Barjuan le-a mai pregătit pe Recreativo Huelva, Almeria, Mallorca, ZJ Greentown și Barca U18.

Barcelona, acord cu Xavi

Conform cotidianului Sport, Xavi a ajuns la un acord cu Barcelona, dar trebuie să-i convingă pe cei de la Al Sadd să rupă contractul. Are clauză de reziliere 1 milion de euro, iar Barca are datorii de 1,34 miliarde euro.

Xavi Hernandez, 41 de ani, e pe buzele tuturor suporterilor catalani, după demiterea lui Ronald Koeman. Fosta glorie a catalanilor, acum la Al Sadd, este văzut inclusiv de către președintele Barcelonei, Joan Laporta, drept cel mai potrivit să scoată echipa dintr-o criză fără precedent.

Xavi cunoaște foarte bine clubul, unde a jucat de la 11 ani și a făcut istorie sub comanda lui Pep Guardiola. Iar la actuala formație, pentru care a evoluat din 2015 până-n 2019, când a trecut pe bancă, are un palmares impresionant ca antrenor: 7 trofee câștigate, 66 victorii, 16 remize și 18 eșecuri, golaveraj 273 - 126.

VIDEO. Xavi, o legendă a Barcelonei!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo și Georgina, din nou părinți » Anunțul a fost făcut de startul portughez, care ajunge astfel la 6 copii

Eșecul cu Rayo Vallecano a umplut paharul » Barcelona l-a dat afară pe Koeman!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează