INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

FOTO Asalt la Apaș » Fanii lui Shanghai Shenhua l-au asediat pe Tevez la sosirea în Asia

Carlitos, în mijlocul +3   FOTO
Carlitos, în mijlocul "vulcanului" // FOTO AFP

Articol de - Publicat vineri, 20 ianuarie 2017 00:00

Carlos Tevez, încântat și înspăimântat în același timp de fanii lui Shanghai Shenhua, care l-au asediat la aeroport pe cel mai bine plătit jucător din lume.

A venit dintr-o lume efervescentă, Boca Juniors, unde pasiunea nu are limite, și tot a fost surprins Tevez la primii pași pe pământ chinez.

Când atacantul a aterizat pe aeroportul Pudong din Shanghai, sute de fani ai albaștrilor, care îl așteptau de câteva ore pe marele star de la Shenhua, au declanșat o atmosferă de Boca - River. Tunete și fulgere!

"Carlos, Carlos, Carlos!" scandau suporterii, invadând zona de siguranță și asaltându-l pe "apaș". Și acolo erau și jurnaliștii, reporteri, fotografi, cameramani, toți se luptau să ajungă cât mai aproape de argentinian pentru cel mai bun cadru. Aproape că s-au călcat în picioare.

Polițiștii ce-l protejau de-abia au rezistat asediului. În învălmășeală, un agent a fost strivit și i-a căzut cascheta pe ochi.

Carlitos privea nebunia din jur cu un amestec de bucurie și spaimă, ambele la cote maxime. Cu ochii mari, încerca să înregistreze fiecare clipă. Zâmbea și le făcea cu mâna fanilor.

În cele din urmă, ajutat de polițiști, a reușit să ajungă pe banda rulantă. Supraviețuise "ambuscadei". "Pericolul" trecuse.

Acum, Tevez se poate întoarce la fotbal. E cel mai scump jucător al planetei. Plătit cu 80 de milioane de dolari pentru doi ani la Shanghai.

40.000.000 $(38 de milioane de euro) va fi salariul anual al lui Carlos Tevez în China timp de două sezoane

11.000.000 $(10,3 milioane de euro) a plătit Shanghai Shenhua pentru a-l lua pe argentinian de la Boca Juniors

Playtech: BOMBĂ! italienii au făcut anunțul astăzi despre Ianis Hagi. Acum e totul clar


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează