INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

FOTO Aubameyang și-a deschis garajul de lux: Ferrari de 2,2 milioane de euro și 4 Lamborghini, dar și un „intrus” de numai 25.000 de euro

Foto: Instagram +16   FOTO
Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2020 18:23 / Actualizat marti, 25 august 2020 18:42

În așteptarea prelungirii contractului pe care îl are cu Arsenal, Pierre-Emerick Aubameyang și-a prezentat colecția de mașini de lux pe care o deține în garajul său personal.

Fotbalistul gabonez e pasionat de mașini și a investit sume generoase în acest hobby. Piesa lui de colecție e un model LaFerrari, pe care a cheltuit peste 2,2 milioane de euro.

În plus, el mai deține patru modele Lamborghini: două Urus 4x4, un Aventador și un Huracan Spyder. Despre ultima a declarat că e preferata lui. De asemenea, mai deține un Bentley Bentayga, încă trei modele Ferrari, un Porsche Panamera Turbo Techart, precum și modele Range Rover, Audi și Aston Martin.

+12 FOTO

„Hainele, mașinile și tot ce am reprezintă un bonus. Îmi place să trăiesc așa. Îmi place cine sunt și dacă alți oameni nu pot accepta asta, atunci nu e problema mea. E important să nu uiți de unde vii și care îți sunt rădăcinile, dar și să te bucuri de viață și de bonusurile pe care ea ți le oferă”, a spus Aubameyang despre pasiunea lui pentru mașini de lux.

Cea mai „modestă” mașină din garajul său e un Volkswagen Beetle Cabriolet, evaluat la aproximativ 25.000 de euro. De-a lungul timpului, Aubameyang a și renunțat la câteva din mașinile de lux pe care le deține.

Citește și alte știri despre Arsenal:

OFICIAL Mutarea zilei la Londra! Willian, jucătorul crescut de Mircea Lucescu, a semnat cu Arsenal!

FOTO Aubameyang, tu ești? Noua frizură i-a lăsat mască pe fanii lui Arsenal + reacția genială a atacantului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
amicu
amicu  •  26 August 2020, 13:13

asa e cand ai bani dar nu ai cap

819169671757757
Nicolae Medianu  •  25 August 2020, 19:17

Da, LaFerrari! Google...

depeche
depeche  •  25 August 2020, 19:06

“ Piesa lui de colecție e un model LaFerrari, pe care a cheltuit peste 2,2 milioane de euro.” LaFerrari? :)0

Vezi toate comentariile (3)
Comentează