INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

GALERIE FOTO „Le-am furat pe toate” » Avalanșă de meme după ce Lionel Messi a primit Balonul de Aur 2023

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 09:28 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 09:30

Netul s-a pus pe glume după ce Messi (36 de ani), mijlocașul ofensiv al lui Inter Miami, a câștigat Balonul de Aur 2023, acordat pentru performanțele din sezonul 2022/2023. Erling Haaland a terminat pe locul 2, Kylian Mbappe pe 3, Kevin de Bruyne pe 4.

  • Este al 8-lea Balon de Aur pentru argentinian, record absolut. Are cu 3 peste rivalul său etern, Cristiano Ronaldo. Messi a cucerit Balonul de Aur pentru că a câștigat Campionatul Mondial în decembrie 2022 cu Argentina. A fost căpitanul naționalei și cel mai important jucător al echipei la turneul final din Qatar. 

GALERIE FOTO | Cele mai tari meme după ce Lionel Messi a primit Balonul de Aur 2023

În curând pe Disney - „Balonul de Aur, Furtul”
Ronaldo: Mă duc să-i spun lui Piers Morgan
+8 FOTO

Performanța lui Messi i-a făcut pe jurați să îl prefere în detrimentul lui Haaland, locul doi, care a câștigat tripla (campionat-cupă-Champions League) cu Manchester City și a fost cel mai un marcator al anului, cu 56 de goluri. Messi a atins noi culmi în ceea ce privește trofeul Balonul de Aur și pare imposibil ca recordul lui de 8 astfel de distincții să fie atins vreodată.

Vreau să le mulțumesc jucătorilor din naționala Argentinei pentru că m-au ajutat enorm. A fost un an care mi-a dat totul, Mondialul pe care îl așteptam de atât timp. Felicitări Erling, Kylian și Kevin, ați fost extraordinari. Mă uit în urmă și văd ce am realizat în toți acești ani, câștigarea Mondialului a fost visul vieții mele. Trofeul acest vine ca o recunoștință pentru tot ceea ce am făcut 
- Leo Messi

Haaland s-a mulțumit cu trofeul „Gerd Muller”

Erling Haaland s-a mulțumit cu un premiu de consolare după ce a pierdut Balonul de Aur în fața lui Messi. A câștigat trofeul „Gerd Muller”, pentru cel mai bun atacant al anului. Premiul i-a fost înmânat de Gary Lineker. „Le mulțumesc celor de la Manchester City, celor din staff, lui Pep.

Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, vă îmbrățișez. Ce am simțit sezonul trecut e greu de descris în cuvinte, a fost extraordinar”, a declarat Haaland pe scenă.

Bernardo Silva și iubita, Ines Tomaz
Antonela Roccuzzo, soția lui Leo Messi
Erling Haaland și iubita lui, Isabel
Erling Haaland și iubita lui, Isabel
Emiliano Martinez și soția, Madinha
+13 FOTO

Lionel Messi nu a uitat de Maradona la gala Balonului de Aur: „Îl împart cu tine” » Ce a spus despre Haaland, Mbappe și Barcelona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
mihrp
mihrp  •  31 Octombrie 2023, 16:05

In alta ordine de idei, daca acest CM conteaza atat de mult... de ce in 2010 nu a castigat Iniesta, creierul echipei Spaniei si cel care a dat golul decisiv? De ce nu a luat trofeul Th.Muller in 2014, golgeterul competitiei? Sau Mbappe in 2018? APROPO: in 2010 tot Messi a castigat, fara sa aiba in acel an un trofeu major...

mihrp
mihrp  •  31 Octombrie 2023, 15:54

Dragi cititori, cred ca simpatia/antipatia visavis de Messi face ca uneori sa se sara mult calu' in mesajele trimise. Bineinteles ca Messi e printre cei mai buni (daca nu cel mai bun), dar aici se discuta daca merita acest premiu. HAI SA FACEM UN EXERCITIU DE IMAGINATIE: Messi era la City si castiga tripleta impreuna cu gheata de aur iar Halland era la nationala care castiga CM. Fiti corecti !!! N-ati fi spus ca Messi merita INDUBITABIL trofeul pe baza a ceea ce a facut la City?

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  31 Octombrie 2023, 15:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează