INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

FOTO Decizie drastică luată de Zaniolo în cazul Mădălina Ghenea + Mama fotbalistului a răbufnit: „Ce să caute cu ea, e aproape de o vârstă cu mine!”

Mădălin Ghenea, foto: Guliver/gettyimages +49   FOTO
Mădălin Ghenea, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 09:29 / Actualizat luni, 04 ianuarie 2021 10:08

Nicolo Zaniolo, 21 de ani, a decis să își suspende contul de Instagram și să își limiteze activitatea de pe social media pentru a se putea concentra mai mult pe fotbal.

După ce Mădălina Ghenea a dezmințit orice presupusă relație între ea și Zaniolo, fotbalistul și-a suspendat contul de Instagram.

„Eu cred că viața mea este pe terenul de fotbal și nu în ziarele de scandal și pe social media, am hotărât ca să renunț la această parte superficială care nu mă reprezintă. Toate aceste scandaluri îmi afectează liniștea, recuperarea și pasiunea pentru fotbal. De aceea, voi suspenda contul meu și vă salut”, a spus fotbalistul Romei.

+45 FOTO

Mama lui Zaniolo: „Nu are ce căuta cu Mădălina Ghenea”

Înainte ca Mădălina Ghenea să dezmintă relația și fotbalistul să își suspende contul de Instagram, Francesca Costa, mama lui Nicolo Zaniolo, intervenise și ea.

Francesca declarase că nu este de acord cu relația dintre fiul ei și Mădălina Ghenea. „Nu sunt deloc de acord cu faptul că el se vede cu această femeie, care e aproape de o vârstă cu mine. Noi încercăm să-l facem să gândească atent tot ce face, însă, din păcate, această poveste a ajuns pe primele pagini ale ziarelor. Unii oameni cred că îl sfătuim greșit, dar noi i-am transmis cu totul altceva.”, a spus ea.

Mădălina Ghenea are 33 de ani, în timp ce Francesca Costa are 43 de ani.

Mădălina Ghenea, foto: Instagram
+45 FOTO

Citește și alte știri pe subiect:

Mădălina Ghenea nu a mai rezistat! Poziție fermă despre idila cu Zaniolo: „A venit momentul să vă spun adevărul”

FOTO Dialogul incendiar dintre Mădălina Ghenea și noua cucerire din Serie A: „Pot să te sărut toată ziua?!”

Mironică, MM Stoica și Marin Barbu, glume sexiste pe Facebook: „Mădălina Ghenea, noul nostru fundaș din Serie A”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
gazistu
gazistu  •  05 Ianuarie 2021, 02:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

248002075842661
Constantin Paris  •  04 Ianuarie 2021, 21:03

*** *** Si media le numeste ”iubita” lui X Ex Crudu-Dragusanu-Pamfilie s a m d Legaturi cu interlopi si afaceristi-politicieni penali de unde pleaca cu ochii umflati si le intereseaza banii cu care sint platite Acum si babaciuni ca Spatar-Udrea-Marin isi iau ”iubiti” mult mai tineri si aici banul are un traseu invers

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazinga
bazinga  •  04 Ianuarie 2021, 17:16

Asta, pe oricine pune mana, il distruge !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează