INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

FOTO Fostul stelist Dayro Moreno s-a bătut cu un coleg în timpul meciului și a fost dat afară de Atlético Nacional!

Articol de - Publicat joi, 25 octombrie 2018 10:55

Atacantul columbian Dayro Moreno, 33 de ani, l-a bruscat pe Jeison Lucumí, care l-a lovit cu mâna în spate și l-a împins apoi cu capul. Ultimul a fost eliminat. Nu era prima oară când Moreno intra în conflict cu coechipierii.

Dayro Moreno, columbianul care a evoluat doi ani la Steaua, între 2008 și 2010, nu-și găsește locul. A schimbat 5 cinci echipe din 2011 și, chiar dacă a fost peste tot cel mai bun jucător, caracterul dificil l-a făcut să piardă, fiind mereu îndepărtat de la cluburile sale. Atlético Nacional, din Medellín, care îl împrumutase de la Club Tijuana, l-a dat afară.

Pe 15 octombrie, în minutul 88 al meciului cu Deportivo Cali, s-a bătut pe teren cu un coechipier. Certându-se de la o lovitură liberă. Când Jeison Lucumí i-a luat mingea pentru a executa el, Dayro l-a bruscat. Jeison a reacționat la fel de violent. L-a lovit în spate și, după ce Moreno i-a cerut socoteală, l-a împins cu capul. Lucumí a fost eliminat.

Alte două incidente la Medellín

Nu era prima oară când Dayro, 33 de ani, declanșa conflicte în propria echipă. În aceeași partidă, fostul stelist îl insultase de mai multe ori pe Juan Pablo Ramírez. Iar într-un alt meci, împotriva lui Junior Baranquilla, s-a "ciocnit" cu Gonzalo Castellani.

"A încălcat de prea multe ori regulile clubului nostru, i-a pătat imaginea. De aceea, am decis să-i reziliem contractul", a comunicat Atlético Nacional. 

26 de goluria marcat Dayro Moreno în 2018 la Atlético Nacional în toate competițiile

43 de meciuria jucat Moreno la Steaua (2008-2010), marcând 12 goluri 

"Voiau să mă accidenteze"

Plecat de la Steaua, în 2010, Dayro Moreno s-a întors în Columbia, la Once Caldas, clubul la care a debutat în fotbal. A fost nemulțumit de ce i s-a întâmplat la București. "În România, a fost bine în primul an. Apoi, au apărut invidiile colegilor. La antrenamente, încercau să mă faulteze pentru a mă accidenta", a declarat Moreno pentru site-ul futbolred.com. 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează