INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

FOTO Neverosimil! Luka Jovic, posibil adversar al României U21, a marcat 5 goluri într-un meci de Bundesliga » Reușite din "Foarfecă", cu stângul, dreptul și capul

Jovic, cu fața, sărbătorind unul dintre goluri FOTO: Guliver/GettyImages +6   FOTO
Jovic, cu fața, sărbătorind unul dintre goluri FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 23:04

Eintracht Frankfurt a reușit scorul sezonului în Bundesliga, 7-1 contra celor din Dusseldorf. 

Plecarea lui Niko Kovac la Bayern Munchen nu pare să fi zdruncinat lucrurile la Frankfurt. Formația pregătită acum de austriacul Adi Hutter a făcut astăzi un meci perfect. 

Deschiderea scorului a venit în minutul 20, prin francezul Sebastien Haller. Apoi a ieșit la rampă Luka Jovic, sârbul de 20 de ani posibil adversar al naționalei de tineret a României la EURO 2019.  Jovic a punctat de 5 ori, în minutele 26, 34, 55, 69 și 72. Golul din minutul 26 a venit după un procedeu spectaculos, cu câlcâiul, în "stilul Zlatan Ibrahimovic". Sârbul a reușit performanța de a puncta cu piciorul stâng, cu cel drept, cu capul și cu câlcâiul în aceeași partidă. 

Cealaltă reușită a venit din piciorul aceluiași Haller, marcatorul unei "duble". 

Victoria de astăzi o duce pe Frankfurt până pe poziția a 6-a în Bundesliga, la 4 puncte în spatele liderului Borussia Dortmund și la egalitate, 13 puncte, cu campioana en-titre, Bayern Munchen. Dusseldorf este "lanterna roșie", cu doar 5 puncte. 

Vezi și: ȘOCANT! Toți se așteptau să dea afară antrenorul, dar Bayern Munchen a făcut ceva fără precedent! Cui a declarat război: "Dăm în judecată"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Octombrie 2018, 09:47

Cred ca il ia gigi la steaua si pe asta. Dar maine, ca azi il ia pe Puskas.

dakesis
dakesis  •  20 Octombrie 2018, 02:18
Postat de fcsbist.de.mic pe 20 Octombrie 2018, 00:31

Cum asa? Jovic? Parca pe clona lui Cruyff il cheama Ianis.

pai Viitura nu a avut norocul asta, sa joace cu Furtuna:) Ala da meci. Ianis are sadversari tari, nu ca aia din Dusseldorf. El sa razboieste cu concordaci si voluntari...

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  20 Octombrie 2018, 00:48

Uau... ce jucator acest Ianis... scuze, Iovici...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează