INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ŞAHTIOR

FOTO Revoltă la Doneţk » Mulţimea strînsă în oraş vrea să intre peste Rinat Ahmetov! Casa patronului de la Şahtior e apărată de militari înarmaţi

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 25 mai 2014 16:20

Casa lui Rinat Ahmetov din Doneţk a devenit ţinta mulţimii strînsă în oraş. Peste 2.000 de separatişti vor să pătrundă în locuinţa patronului celor de la Şahtior Doneţk, însă au fost opriţi de militari înarmaţi. Aceştia strigă: "Ahmetov este inamicul poporului".
Incidentul are loc după ce Ahmetov i-a îndemnat pe oamenii din oraş să iasă la vot. Conform mondonews.ro, un grup mai mic, dar înarmat, l-ar fi căutat pe miliardar la un hotel din zonă. Patronul lui Şahtior s-ar afla însă la Kiev.

Rinat Ahmetov a înfiinţat o miliţie non-armată, din rîndul muncitorilor de la una dintre uzinele sale, care sînt însărcinaţi cu misiunea de a restabili ordinea în oraş.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
mvradulescu
mvradulescu  •  26 Mai 2014, 15:22
Postat de unico_biancorossi pe 25 Mai 2014, 16:27

nashpa. luce, pleaca dreq de acolo, ca maine poimaine te considera analfabetii aia drept contrarevolutionar !..))

Într-un teritoriu în care spiritele sunt așa agitate şi cu speranțe minime ca într-o perioadă rezonabilă evoluția să fie îndreptată pe un făgaș normal, nici măcar un antrenor de talia d-lui Lucescu nu poate spera să realizeze performanțe sportive notabile ! Că să nu mai vorbim de riscurile la care se expune muncind într-o zonă în care există oameni care nu consideră că e ceva anormal să iasă înarmați pe stradă ...

bvd_magheru
bvd_magheru  •  26 Mai 2014, 06:22
Postat de djeurofighter pe 25 Mai 2014, 18:24

Ahmetov este pro Ucraina, mai desteptule!

Ahmetov e pro Ucraina pentru ca lucreaza demult pentru serviciile ucrainene altfel nu ajunga miliardar acolo fara sa il intrebe nimeni . Chiar nu inteleg naivitatea !!

caminero
caminero  •  25 Mai 2014, 23:51
Postat de ghete.aur.furate pe 25 Mai 2014, 17:20

Sper sa-l linșeze si pe indianul securist care a furat Ghetele de Aur. Tatal lui Razvan Burleanu il acuza de blat pe marele Mircea Lucescu! ://ofsaid.ro/2014/03/tatal-lui-razvan-burleanu-il-acuza-de-blat-pe-marele-mircea-lucescu/ -In 1990, iarăşi, scandal cu Dinamo…lict. Stadionul din Bacău a fost suspendat, pt ca la sfarsitul meciului bacauanii au incendiat autocarului lui Dinamo. Inaintea partidei Lucescu, ne-a propus un meci egal, cu condiţia ca ei să marcheze primii, iar noi sa egalăm după aceea. Antrenorul nostru Nedelcu şi s-a opus si a vrut invers, să marcăm noi primii. Cu două etape în urmă, Dinamo procedase la fel la Cluj, a marcat, după aceea nu le-a mai lăsat sa egaleze.

Mai zboară mă oile cu aripi de sticlă prin creierii tăi, nebunule?

Vezi toate comentariile (45)
Comentează