INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

FOTO și VIDEO Se aprinde lupta la titlu în Premier League! Seria de victorii a lui Chelsea, întreruptă » Coincidența care îi dă totuși speranțe mari lui Conte și după eșec

Foto: Guliver/GettyImages +10   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2017 11:15

Tottenham s-a impus cu 2-0 în disputa cu Chelsea de ieri și a întrerupt seria de 13 victorii consecutive a fotbaliștilor lui Antonio Conte.

Dele Alli a fost eroul lui Spurs pe White Hart Lane, marcând ambele goluri pentru echipa lui Pochettino, în minutele 45+1 și 54.  

Mijlocașul englez de 20 de ani a ajuns la o serie incredibilă, de trei "duble" în ultimele trei meciuri din Premier League, cu Chelsea, Watford și Southampton.

Vezi AICI rezumatul video!

Chiar și cu înfrângerea de ieri, Chelsea are statistica de partea sa: a câștigat campionatul în ultimele două stagiuni în care a pierdut meciurile disputate pe White Hart Lane, în sezoanele 2009/2010 și 2014/2015.

În prezent, Chelsea este lider în Premier League, cu un avans de cinci puncte față de locul secund, ocupat de Liverpool. Tottenham a urcat pe locul trei, la două puncte de Liverpool și la egalitate cu Manchester City, în timp ce Arsenal întregește top 5.

Clasament Premier League

1. Chelsea 49p
2. Liverpool 44p
3. Tottenham 42p
4. Manchester City 42p
5. Arsenal 41p
6. Manchester United 39p

"Este păcat că am oprit această serie, dar Tottenham este o echipă foarte puternică și este, cu siguranță, una dintre candidatele la titlu. S-a luptat anul trecut și va lupta și anul acesta" Antonio Conte

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează