INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

FOTO+VIDEO Continuă criza la Bayern! Bavarezii au pierdut un avantaj de 2-0 cu Hertha și Borussia s-a distanțat în clasament

Foto: Reuters +10   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 19:18

Schimbarea de antrenor nu a rezolvat problemele de la Bayern. La primul meci după despărțirea de Ancelotti, Bayern a remizat cu Hertha Berlin, deși a avut un avantaj de 2-0.

 Hummels a deschis scorul în minutul 10 pentru bavarezi la Berlin, iar Lewandowski a majorat avantajul imediat după pauză, însă Hertha a revenit incredibil cu douî goluri în doar cinci minute.

În minutul 51, Duda a trimis în poartă din câțiva metri, după ce Haraguchi a făcut slalom prin apărarea bavareză, pentru ca Salomon Kalou să restabilească egalitatea în urma unei faze fixe, în minutul 56. 

Rezumatul VIDEO al meciului

O parte din suporterii bavarezi și-au arătat regretul față de despărșirea de Ancelotti, după ce tehnicianul italian a fost demis în urma înfrângerii cu PSG (0-3) din Liga Campionilor. 

Etapă perfectă pentru Dortmund

Deși elevii lui Bosz au suferit la Augsburg, unde s-au impus la limită, 2-1, într-un meci în care Aubameyang a ratat un penalty, runda a șaptea a mărit diferența dintre Borussia și urmăritoare. 

Hoffenheim a făcut și ea un pas greșit și a pierdut surprinzător disputa din deplasare cu Freiburg (2-3), deși trupa lui Nagelsmann a fost cea care a deschis scorul în minutul 14. 

Dortmund este lider cu un avans de cinci puncte față de Bayern și Hoffenheim și a rămas singura echipă din Bundesliga fără înfrângere în acest sezon.

Rezultatele etapei a 7-a din Bundesliga

Clasament 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează