CAMPIONATE  ·  MANCHESTER UNITED

FOTO VIRAL Cât de mult îl "iubește" Jose Mourinho pe Paul Pogba? Fața portughezului la penalty-ul ratat spune totul :D

Luni, 03 Septembrie 2018, 10:45

Manchester United a tras aer în piept în acest weekend, după o victorie cu 2-0 pe terenul lui Burnley. Trupa lui Jose Mourinho a ratat și un penalty, prin Paul Pogba, în minutul 69, iar camerele nu l-au surprins pe portughez chiar încântat de elevul care îi dă cele mai multe bătăi de cap.

Mourinho și Pogba, transformat în căpitan în acest sezon, nu se mai înțeleg din sezonul trecut, francezul dorindu-și chiar un transfer în această iarnă, înapoi la Juventus.

Execuția ratată a mijlocașului, care a făcut pași mici până la minge, de parcă ar lua în râs penalty-ul, nu pare să fi ajutat, dacă ne luăm după ce față a făcut portughezul pe banca de rezerve.

 screenshot 1

United e la prima victorie după două înfrângeri consecutive, dar continuă să fie pe un nefiresc loc 10 în clasamentul din Premier League, cu 6 puncte, în timp ce lideri sunt Liverpool, Chelsea, Watford (12 puncte) și Manchester City (10 puncte).Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1