INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Wayne Rooney i-a uluit pe locuitorii orășelului Knutsford » Ce și-a construit în curtea casei de 20 de milioane de lire

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 ianuarie 2020 20:10

Wayne Rooney (34 de ani), noul fotbalist al lui Derby County, și-a construit un teren de fotbal de dimensiune normală la noua reședință de 20 de milioane de lire din Knutsford.  

Knutsford, un orașel de 13.000 de locuitori din apropiere de Manchester, nu va mai fi la fel. Familia Rooney și-a ridicat o adevărată cetate, a cărei principală atracție este terenul de fotbal dotat cu vestiare, dușuri și tribune. Un singur lucru nu a putut fi instalat, nocturna, interzisă din cauza planului urbanistic local.  

Vila lui Rooney are și alte atracții pe lângă terenul de fotbal. Acolo a fost amenajat un garaj uriaș pentru colecția de mașini a familiei, un cinema, o piscină interioară, iar în curte se regăsesc două lacuri în care poate fi practicat pescuitul. 

Vezi și: 

SOUTHAMPTON - TOTTENHAM 1-0 // FOTO Jose Mourinho, surprins de camerele TV în timp ce „spiona” la banca adversarei! :) Decizia arbitrului Mark Dean

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!


 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
b_o_g_d_a_n
b_o_g_d_a_n  •  02 Ianuarie 2020, 09:37

Teren de minifotbal-cat unu de handbal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează