INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

FRANKIE DE JONG LA BARCELONA // Barcelona face azi un transfer uriaș! Catalanii vor plăti 90 de milioane de euro pentru un mijlocaș

Frankie De Jong // foto: Reuters
Frankie De Jong // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 11:10

După ce l-a adus pe atacantul ghanez Kevin Prince Boateng, 31 de ani, Barcelona pregătește și transferul mijlocașului olandez Frankie De Jong.

Mundo Deportivo scrie că Barcelona și Ajax au ajuns la un acord pentru transferul mijlocașului Frankie De Jong, 21 de ani. Catalanii vor plăti 90 de milioane de euro pentru olandez.

Dorit de PSG și Manchester City, De Jong a ales-o pe Barcelona, iar șefii catalanilor au plecat în această dimineață la Amsterdam pentru a finaliza negocierile. Jucătorul va veni la Barcelona din sezonul viitor.

60.000.000 €este cota lui De Jong, potrivit transfermarkt

De Jong a crescut la Willem II, iar în 2015 a fost adus la juniorii lui Ajax. În acest sezon a bifat 28 de meciuri, în care a marcat patru goluri și a dat o pasă de gol.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close