INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Fratele lui Ronado, acuzat că a vândut tricouri falsificate ale lui Juventus cu numele lui Cristiano!

Hugo dos Santos Aveiro e în dreapta, cu mâinile pe trofeul Balonul de Aur // Foto: Imago
Hugo dos Santos Aveiro e în dreapta, cu mâinile pe trofeul Balonul de Aur // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 16:48 / Actualizat marti, 23 mai 2023 17:26

Hugo dos Santos Aveiro, fratele mai mare al portughezului (47 de ani), e cercetat de poliția din Torino, pentru că a fraudat compania care produce tricourile, punând în vânzare 13.000 de bucăți falsificate.

Probleme cu justiția în familia portughezului Ronaldo. Hugo dos Santos Aveiro, fratele mai mare al atacantului lui Al-Nassr, este trimis în judecată de Procuratura din Torino, pentru fraudă, după cum anunță cotidianul Corriere dello Sport.

Acuzațiile datează din 2019

Acesta este acuzat de societatea din Torino Pegaso că a falsificat tricouri produse de compania respectivă, cu care avea un acord de colaborare. E vorba despre 13.000 de tricouri cu numele și numărul 7 ale lui Juventus, comercializate în perioada în care CR7 a jucat la gruparea piemonteză. Speța legală datează din 2019, dar abia acum au fost încheiate de către procurori cercetările în cazul său.

Audierea este pe 20 iunie

Aceeași sursă precizează că Hugo dos Santos Aveiro a făcut fraudă cu respectivele tricouri și că audierea în acest proces va fi pe 20 iunie, când trebuie să se stabilească dacă s-a comis o înșelătorie față de Pegaso. Tricourile, dovedite a fi false în cursul anchetei, nu corespundeau celor originale produse de firma Adidas. 

Un detaliu a ieșit în evidență, faptul că pe fața acestora apărea și logo-ul „CR7 Museum”, varianta originală neavând acest înscris. Diferențe s-au putut remarca și la nivelul fontului cu care era imprimat logo-ul, diferit de cel folosit de Adidas.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Allegri „a luat foc” după depunctarea lui Juventus: „Ne ucid picătură cu picătură” » Se anunță revoluție la vară

Revine în Liga Campionilor după 20 de ani! Încă o echipă de renume în elita fotbalului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează