INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SC FREIBURG

Freiburg face apel, după ce Bayern Munchen a jucat în 12 oameni » Ce riscă bavarezii

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 21:29 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 21:40

Freiburg a fost învinsă de Bayern Munchen, sâmbătă seara, scor 1-4, însă bavarezii riscă să piardă meciul la „masa verde” din cauză că au jucat cu 12 oameni pe teren timp de câteva secunde. Gazdele au făcut apel și speră să întoarcă rezultatul meciului.

Finalul partidei din etapa a 28-a din Bundesliga a fost unul haotic, iar Bayern Munchen a jucat pentru aproximativ 20 de secunde în 12 oameni.

În minutul 86, la scorul de 3-1, Bayern a făcut două schimbări, dar totul s-a transformat într-o situație rar întâlnită la un astfel de nivel. 

Antrenorul Nagelsmann a decis să-i trimită în teren pe Sule și Sabitzer, urmând să-i înlocuiască pe Kingsley Coman și Tolisso. Totuși, Coman nu a ieșit de pe teren în momentul schimbării, ba chiar a atins mingea ulterior. În acel moment, campioana din Bundesliga juca în 12 oameni.

Freiburg a făcut apel după greșeala incredibilă făcută de Bayern Munchen

Ca răspuns, Freiburg a hotărât să facă apel și să întoarca soarta partidei în instanță, așa cum prevede regulamentul Federației Germane de Fotbal.

„Conducerea lui SC Freiburg a decis, după discuţii intense şi o analiză legală, să depună apel împotriva validităţii meciului cu FC Bayern Munchen”, a precizat clubul, conform Bild.

Momentul în care Bayern Munchen a jucat în 12 oameni

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

FOTO Baza lui Șahtior, bombardată de ruși » Primele imagini după atac

Sergio Ramos, ținta fanilor lui PSG » A fost huiduit la fiecare atingere! Ce a postat după meci + declarația lui Pochettino

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gago747
gago747  •  05 Aprilie 2022, 09:52

Alții joacă constant în 14, și nu mai zice nimeni nimic.

silver13
silver13  •  05 Aprilie 2022, 06:27

Bavarezii nu risca nimic.pot pierde cu 14-0 la masa verde.momentan n.au adversar in campionat

dragdim
dragdim  •  05 Aprilie 2022, 03:16

Nici nemții nu mai sunt ce erau odată. Arbitrul a fluierat înainte ca Kingsley Coman sa atingă mingea, au avut 12 oameni in teren pentru 17 secunde!!! Și Freiburg vrea sa câștige meciul cu 2-0? Greșeala este a arbitrilor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează