INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Gabriel Jesus, atac frontal la Messi: „E un tip inteligent, dar a fost rău cu noi. Și-a bătut joc. E incredibil să spui că Brazilia a cumpărat totul”

Articol de - Publicat vineri, 12 iulie 2019 10:22

Gabriel Jesus susține că, acuzând de furt Seleção la Copa América, ”Messi și-a bătut joc de munca a peste 50 de persoane în peste 50 de zile de pregătire”.

Atunci, spre sfârșitul finalei Copei América (3-1 cu Peru), după ce a fost eliminat, Gabriel Jesus s-a înfuriat, a dărâmat cutia în care era monitorul VAR, a făcut semn că e furat și a plâns de nervi, în timp ce insulta arbitrul care-l trimisese la vestiare.

Acum, într-un interviu pentru Folha de São Paulo, atacantul brazilian mărturisește că acea reacție a fost provocată de acuzațiile lui Messi, că Argentina a fost victima unei conspirații și că Seleção a cumpărat succesul la turneul sud-american.

"În acele clipe, mi-am pierdut capul. Îmi venea să zic: «Ah, ați fost furați?! Noi am cumpărat turneul?!». Poate că Messi era supărat că pierduse. A fost rău cu noi. E incredibil să spui că Brazilia a cumpărat totul", declară Jesus. "M-a surprins. E un star mondial și un tip inteligent, dar și-a bătut joc de munca a peste 50 de persoane în peste 50 de zile de pregătire".

"Messi a pus mare presiune pe confederația sud-americană. Următoarea Copa América e la anul, în Argentina. Sunt curios să văd ce se va întâmpla atunci" 
Gabriel Jesus, atacant Brazilia 

13-1a fost golaverajul Braziliei la Copa América; a avut patru victorii și două egaluri

7-6a fost golaverajul Argentinei la turneul AmSud (3 succese, un egal și două eșecuri)

Vezi și:

Messi, scandal imens: a refuzat medalia și a pornit războiul: „Noi nu trebuie să facem parte din această corupție!”

Messi atacă furibund: „Brazilia manipulează totul. Arbitraj absurd, i-a favorizat tot meciul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
carnag3
carnag3  •  12 Iulie 2019, 12:37

E prima oara cand Messi , spune ceva de rau la un turneu final si mai ales la Copa America , asa ca un sâmbure de adevar o fi pe undeva . Referitor la Gabriel Jesus ,cand faci teatru la tv ca sa te vada o tara intreaga , esti doar un golan cu talent.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează