INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  A MURIT PELE

FOTO CNN, gafă incredibilă » Ce fotografie rula pe ecran după moartea lui Pele + nu e prima oară când o comit

Gafa CNN la moartea legendarului Pele +31   FOTO
Gafa CNN la moartea legendarului Pele

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2022 23:33 / Actualizat vineri, 30 decembrie 2022 01:37

Pelé, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, a murit joi, 29 decembrie, la vârsta de 82 de ani, după o îndelungată suferință. Dispariția brazilianului a provocat un val de reacții emoționante pe mapamond. Între ele, s-au strecurat și gafe. 

Prestigioasa televiziune americană CNN a fost protagonista uneia dintre ele. După anunțul morții „Regelui” Pele, pe fundal a rulat o imagine cu Abedi Ayew Pele, fost fotbalist important ghanez, acum în vârstă de 58 de ani, care a evoluat de-a lungul cariereri pentru echipe precum Olympique Marseille, Lyon sau Torino.

CNN, gafă incredibilă » Ce fotografie rula pe ecran după moartea lui Pele + nu e prima oară când o comit
Gafa CNN la moartea legendarului Pele

Eroarea celor de la CNN a persistat minute în șir, fanii revoltându-se pe Twitter: „Acela nu e Abedi Pele? Cine a mai observat asta? Cum poate CNN să facă o asemenea eroare?”, a scris un utilizator.

Au dat-o în bară cu Pele și în 2014

Culmea, în martie 2014, show-ul „New Day”, difuzat de CNN, a răspândit pe Twitter o informație falsă, conform căreia Pele ar fi încetat din viață. Informația a fost dezmințită imediat de apropiații brazilianului.

CNN, gafă incredibilă » Ce fotografie rula pe ecran după moartea lui Pele + nu e prima oară când o comit

A murit Pele, cel mai mare golgheter

Pele a jucat la patru Mondiale și s-a încununat cu trei titluri, performanță încă neatinsă de nimeni (1958, 1962 și 1970) și chiar foarte greu de egalat. Doar în 1966 n-a trecut de faza grupelor.

+27 FOTO

VIDEO A murit Pelé » Fotbalul și-a pierdut Regele!

Citește și alte știri despre Pele: 

„Regele e mort” » Reacții din lumea fotbalului după dispariția legendarului atacant » Neymar, copleșit de emoții: „Înainte de Pelé, 10 era doar un număr!”

Mircea Lucescu, prima reacție după moartea lui Pelé: „România are ceva de la el. Tricoul lui este la mine, nu l-am spălat niciodată”

A murit Pelé » Fotbalul și-a pierdut Regele! Și-a petrecut ultimele 30 de zile pe patul de spital

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  30 Decembrie 2022, 15:47
Postat de gicab pe 30 Decembrie 2022, 12:54

Pai și Buzăul unde e dacă nu in Moldova?

Buzăul e în Muntenia. Benone Sinulescu nu era moldovean.

gicab
gicab  •  30 Decembrie 2022, 12:54
Postat de ali.bec pe 30 Decembrie 2022, 00:00

Hahaha. S-au găsit gesepistii sa vorbească despre Gafele altora. Ei, care au mutat Buzăul in Moldova și Berna in Belgia.

Pai și Buzăul unde e dacă nu in Moldova?

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  30 Decembrie 2022, 11:39
Postat de misu50 pe 30 Decembrie 2022, 10:06

Asa le trebuie daca au baut apa dupa aia de la a3...

cei de la CNN se autointituleaza drept "cel mai bun post de stiri din lume"- in realitate sunt niste mediocrii, sau sunt profesionisti, dar redusi la manipulare excesiva pro-democrati, dar se comporta ca niste comunisti. Literalmente critica pe cei care nu sunt de acord cu agenda globalista. Nu stiu sa stea la discutii, sa poarte un dialog...doar ataca si dezinformeaza. Ce jurnalism e asta? La fel pot spune despre mare parte a asa zisei prese la nivel mondial. Cum procedea postul national chinez comunist de propaganda, asa actioneaza la comanda mai toata mass-media din lumea libera. Sunt primii care ne tradeaza si ne vor trada actualelor si viitoarelor regimuri totalitare. Cine crede ca nazismul, comunismul si fascismul din trecut nu vor reveni , ca sistemele totalitare si razboinice nu vor reveni cred ca traieste in lumea filmelor Marvel si DC. Maws-media e doar o unealta dezinformare si spalare a creierelor acum

Vezi toate comentariile (14)
Comentează