INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

GALERIE FOTO "Chiar dacă sunt mic, sunt om precum Koulibaly" » Mesaj MINUNAT afișat în tribune la Napoli - Bologna

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 20:57

Napoli s-a impus în fața celor de la Bologna, scor 3-2. Întreaga suflare napolitană a fost alături de senegalezul Kalidou Koulibaly, victima atacurilor rasiste în meciul precedent cu Inter Milano (detalii AICI).

Fotbalul italian s-a coalizat și cere pedepse mult mai dure împotriva comportamentului rasist pe stadioane. Meciul împotriva celor de la Bologna a fost ocazie perfectă pentru ca fanii din Napoli să își arate sprijinul față de senegalezul. Sute de mesaje au împânzit arena San Paolo, iar cartoane cu chipul lui Koulibaly au fost ridicate în peluză.

Cel mai emoționant mesaj a fost afișat de doi puști: "Chiar dacă sunt mic, sunt om precum Koulibaly".

Alte mesaje afișate: "Avem același suflet, indiferent de culoarea pielii"; "Suntem toți Koulibaly"; "Afară cu rasismul din fotbal".

 

Vezi și: 

VIDEO Record vechi de 13 ani egalat azi în Juventus - Sampdoria » Nimeni, de la David Trezeguet până acum, nu mai reușise asta

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează