INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS - SAMPDORIA 2-1

VIDEO Record vechi de 13 ani egalat azi în Juventus - Sampdoria » Nimeni, de la David Trezeguet până acum, nu mai reușise asta

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 decembrie 2018 16:41

Duelul dintre Juventus și Sampdoria, 2-1, meci tranșat după 3 decizii ale VAR, a consemnat și egalarea unui record vechi de 13 ani.

Fabio Quagliarella, atacantul Sampdoriei, care va împlini 36 de ani în ianuarie 2019, a înscris unicul gol al echipei sale, din penalty, și a egalat un record vechi de 13 ani în Serie A.

Acesta a punctat pentru a 9-a etapă consecutiv în campionat, performanță reușită ultima oară de David Trezeguet, în 2005, pe vremea când evolua la Juventus. 

Seria impresionantă a lui Quagliarella l-a propulsat pe locul 3 în clasamentul golgeterilor din Serie A. Acesta are 12 goluri și e devansat doar de polonezul Piatek, coleg cu Ionuț Radu la Genoa (13 goluri), și de Cristiano Ronaldo, care are 14 reușite.

Fabio Quagliarella, 35 de ani, a jucat de-a lungul carierei pentru Torino, Fiorentina, Chieti, Ascoli, Udinese, Napoli, Juventus și Sampdoria. 

Vezi AICI video cu rezumatul meciului

Vezi și: VIDEO + FOTO Scandal la Juventus - Sampdoria! Meci tranșat după 3 decizii VAR! Ultima a venit în minutul 90+2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează