INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VACANŢĂ

GALERIE FOTO » Cristiano Ronaldo se hîrjoneşte în apă cu iubita sa, Irina Shayk

Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk +6   FOTO
Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2011 21:42

Cristiano Ronaldo şi iubita sa, Irina Shayk, şi-au petrecut vacanţa de vară în Europa, plimbîndu-se între Portugalia, Italia şi Turcia. Atacantul lui Real Madrid se află acum în ţara natală, alături de fotomodelul rus, arătîndu-i acestia frumuseţile din Algarve, unde deţine o proprietate de vacanţă. Cei doi au fost fotografiaţi de paparazzi în timp ce erau la plaja cu familia şi se hîrjoneau în apă.

După o scurtă vacanţă în Italia cu iubita, Ronaldo şi-a botezat băieţelul, Cristiano Ronaldo Jr, în Portugalia, după care a plecat în Turcia unde a primit aproximativ 200.000 de euro pentru a participa la lansarea unui centru comercial din Istanbul, unde a creat o isterie de nedescris în rîndurile microbiştilor turci.

Iată mai jos o galerie foto cu Ronaldo şi iubita sa!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
coldplay3r
coldplay3r  •  30 Iunie 2011, 14:49

Un nume foarte inspirat! Cred ca s-a gandit mult sa-l aleaga :) narcisistul :D

merdisos
merdisos  •  30 Iunie 2011, 08:26

Superb ! Sper sa fie o clona acest Jr, la fel de teatral, individualist, MAI arogant, si sa joace doar la schema, sa oftice haterii ca nu scapa asa de usor de Cristina :X

cristik_23
cristik_23  •  30 Iunie 2011, 00:02

foarte frumos din partea lor ... oameni impliniti

Vezi toate comentariile (3)
Comentează