INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA - GERMANIA 2-2

GALERIE FOTO Imaginile tulburătoare cu Ovidiu Hațegan fac înconjurul planetei! Românul a izbucnit în plâns după Germania - Olanda 2-2: "A aflat la pauză"

Articol de - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 08:57

Fundașul olandez Virgil van Dijk, starul lui Liverpool, l-a consolat pe ”centralul” arădean Ovidiu Hațegan, imediat după meciul Olanda-Germania 2-2. ”Mama lui a murit recent. I-am spus să fie puternic și l-am felicitat pentru că a arbitrat foarte bine. E puțin, dar sper să-l ajute”. 

De-abia se încheiase meciul de la Gelsenkirchen. Virgil van Dijk era fericit, căpitanul marcase în ultimul minut golul egalării, iar Olanda era în Final Four, printre cele mai bune patru echipe ale Ligii Națiunilor.

Când a vrut să-i strângă mâna arbitrului, a observat că Ovidiu Hațegan trece prin momente dificile.

"Centralul" arădean avea lacrimi în ochi. Nu din cauza prestației sale. A făcut o altă partidă foarte bună, la fel cum au fost toate în Europa în acest sezon. Stoperul lui Liverpool i-a spus câteva cuvinte și l-a îmbrățișat.

Puțin mai târziu, la zona mixtă, reporterul televiziunii Fox Sports l-a întrebat ce s-a întâmplat. Și Van Dijk i-a povestit.

Încă era emoționat.

"Omul s-a concentrat la joc, apoi, la sfârșit, a cedat și a început să plângă, pentru că mama lui a murit. I-am zis să fie puternic și l-am felicitat pentru că a arbitrat foarte bine. E puțin, dar sper să-l ajute".

Gestul jucătorului batav a impresionat lumea întreagă, fiind apreciat și de ziariști, și de fani, pe rețelele de socializare.

Mama lui Ovidiu Hațegan a decedat în spital, ieri, după o perioadă de suferință. Arbitrul în vârstă de 38 de ani a aflat teribila veste la pauză, după cum stabilise cu familia.

Dumnezeu să o odihnească!

4 cartonașe galbenea acordat Hațegan luni seară, la Gelsenkirchen: 3 Germaniei și 1 Olandei

Hațegan în Europa 2018-2019

Liga Națiunilor Germania - Olanda 2-2
Liga Campionilor ȚSKA Moscova - Real 1-0
Liga Campionilor Barcelona - Inter 2-0
Liga Campionilor Juventus - Man. United 1-2
Calificări Europa League Beșiktaș - Partizan 3-0

Vezi și: LIGA NAȚIUNILOR // FOTO » ULUITOR! Olanda marchează două goluri în ultimele 5 minute și merge în play-off!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  20 Noiembrie 2018, 09:28

Dumnezeu sa o odihneasca in pace

458326848029700
Dorel Craciunel  •  20 Noiembrie 2018, 20:06

Irlandezii nu au fost prea impresionati. Stiu ei de ce.

xavi_1001
xavi_1001  •  20 Noiembrie 2018, 17:57
Postat de cpt.ahab pe 20 Noiembrie 2018, 14:52

Dumnezeu s-o ierte! Iar lui Ovidiu Hațegan să-i ajute fie tare!

A stabilit inaintea meciului ca in timpul pauzei sa fie informat de starea mamei...iar din pacate mama lui a murit

Vezi toate comentariile (19)
Comentează