INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STEAUA ROŞIE BELGRAD

GALERIE FOTO Sexy-reportera de la televiziunea Stelei Roşii Belgrad i-a "înnebunit" pe jucători: "Nu se puteau concentra"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 noiembrie 2014 13:25

În vîrstă de 25 de ani, Katarina Sreckovici i-a înnebunit pe Novak Martinovici şi colegii săi, jucătorii recunoscînd că le-a fost foarte greu să se concentreze în preajma ei.

"Cred că a fost o problemă, însă sînt de părere că s-au obişnuit. A fost dificil, la un moment dat credeam că nu vor putea lucra cu mine.

Uneori eram rugată să plec de lîngă ei, pentru că le distrăgeam atenţia de pe gazon. Ei se plîngeau că nu se pot concentra", a spus Katarina pentru Daily Mail.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
butters
butters  •  06 Noiembrie 2014, 17:24

ce-i asa de special la stancuta asta ???

dinamo..mania
dinamo..mania  •  06 Noiembrie 2014, 14:08

buna tare

Vezi toate comentariile (2)
Comentează