INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

GALERIE FOTO Stadionul unei forțe din Premier League va fi demolat! Meciurile de acasă se vor juca pe Wembley

Foto: Guliver/GettyImages +22   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 19:35

Tottenham a confirmat că în sezonul viitor va juca pe Wembley toate meciurile de acasă, după ce actualul stadion, White Hart Lane, va fi demolat.

Din 2018, Tottenham va avea un nou stadion, o super arenă cu 61.000 de locuri în valoare de 800 de milioane de lire sterline (950 de milioane de euro).

Dar se va muta chiar sezonul viitor de pe White Hart Lane, arena care are în prezent 36.284 locuri. Stadionul pe care cei de la Spurs evoluează din 4 septembrie 1899 urmează să fie demolată. 

Tottenham mai are de disputat două meciuri pe teren propriu în acest sezon, iar unul dintre acestea este derby-ul londonez contra lui Arsenal, care va avea loc duminică, de la ora 18:30. În celălalt meci acasă, Spurs va întâlni Manchester United.

Vezi AICI o galerie foto cu imagini impresionante surprinse pe White Hart Lane din 1899 până în prezent!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Aprilie 2017, 21:12
Postat de ge0x pe 28 Aprilie 2017, 20:22

Au primit abrobarea de la Badea ? :)))

Se pare ca Badea si-a dat acceptul in privinta stadionului nostru: "Stadionul Dinamo va fi demodat".

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  28 Aprilie 2017, 20:37

Nu, Tottenham nu a confirmat ca stadionul va fi demolat. Nu confirmi ca stadionul va fi demolat la un an si ceva de cand te-ai apucat sa construiesti noul stadion la aceeasi locatie. Noul stadion este construit langa cel vechi. Planul era stiut de mult: sa construiasca o parte din noul stadion pe partea de proprietate a clubului goala, apoi cand acea bucata in constructie va fi ridicata, sa demoleze vechiul stadion pentru a construi si restul noului stadion. Cautati imagini cu noul stadion langa cel vechi si veti vedea cat de absurda e afirmatia voastra ca "au confirmat ca vor darama" White Hart Lane. Se stia de ani de zile treaba asta, numai voi nu stiati se pare.

ge0x
ge0x  •  28 Aprilie 2017, 20:22

Au primit abrobarea de la Badea ? :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează