INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

GALERIE FOTO + VIDEO Scene memorabile la Dortmund » Sute de mii de fani au sărbătorit în stradă cucerirea Cupei Germaniei

Foto: Guliver/GettyImages +11   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 21:21

Borussia Dortmund s-a impus în finala Cupei Germaniei, jucată sâmbătă la Berlin, 2-1 cu Eintracht Frankfurt, iar fanii galben-negri au sărbătorit în stradă succesul.

Echipa Borussiei a făcut turul orașului pentru a celebra primul trofeu important cucerit după o pauză de 5 ani, iar peste 250.000 de oameni au luat parte la sărbătoarea din Dortmund.

Jucătorii antrenați de Thomas Tuchel au defilat într-un autocar descoperit, au semnat autografe și au cântat alături de suporteri, imediat după revenirea de la Berlin. Fanii i-au aclamat pe fotbaliști minute în șir în piața Borsigplatz, locul unde a fost fondat clubul german.

În 2012, Borussia cucerea atât campionatul, cât și Cupa Germaniei, dar de atunci singurele trofee câștigate de club au fost două Supercupe, în 2013 și 2014. În ultimele 4 sezoane, Dortmund a fost nelipsită din finala Cupei, dar a pierdut de două ori în fața lui Bayern și o dată cu Wolfsburg.

Citește și:
FOTO + VIDEO Borussia Dortmund a câștigat Cupa Germaniei după o finală superbă cu Eintracht Frankfurt, 2-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează