INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Destinație surprinzătoare pentru Gareth Bale » Galezul este așteptat din vară

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2022 19:14 / Actualizat joi, 14 aprilie 2022 21:09

Gareth Bale (32 de ani) va pleca de la Real Madrid în această vară, astfel că din ce în ce mai multe cluburi își arată interesul pentru serviciile internaționalui galez.

Britanicului îi expiră contractul pe 30 iunie, motiv pentru care deja ia în considerare ofertele cluburilor interesate de el pentru sezonul viitor.

UEFA a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu semifinala Scoția - Ucraina, din barajul pentru CM 2022
BARAJ CM 2022
UEFA a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu semifinala Scoția - Ucraina, din barajul pentru CM 2022

Gareth Bale a sosit la Real Madrid în toamna lui 2013 și a devenit repede un jucător foarte important. Madrilenii plăteau atunci 101 milioane de euro pentru galez, alături de care au câștigat ulterior 4 Ligi ale Campionilor (2014, 2016, 2017, 2018).

Mai mult decât atât, Bale a contribuit decisiv la triumfurile din 2014 și 2018, atunci când a înscris goluri esențiale pentru „Los Blancos”. În ultimii ani însă, britanicul nu a mai jucat foarte multe meciuri pentru Real Madrid, devenind în scurt timp foarte contestat pe „Santiago Bernabeu”.

Gareth Bale, dorit de Cardiff

Presa din Țara Galilor anunță că Gareth Bale ar putea ajunge la Cardiff, formație care se situează pe locul 17 în Championship, liga a doua engleză. Fotbalistul lui Real Madrid este un mare fan al echipei galeze, ținând cont că este clubul din orașul său natal.

Astfel, Bale ar putea alege varianta Cardiff, chiar dacă salariul va fi mult redus, în detrimentul unor cluburi importante precum AC Milan sau Tottenham, care și-au manifestat de asemenea interesul pentru serviciile sale.

Gareth Bale, huiduit de fanii lui Real Madrid

Bale a jucat pentru Real în victoria recentă din campionat cu Getafe, scor 2-0. Atacantul a intrat pe finalul meciului, iar în momentul în care l-a schimbat pe Karim Benzema, fanii au început să-l apostrofeze. 

Gestul nu l-a surprins pe Bale, care a zâmbit ironic în momentul în care a auzit reacția madrilenilor. Suporterii au continuat războiul pe toată durata meciului, galezul fiind fluierat la fiecare atingere.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Leo Messi va purta GOAT pe tricou! Contract de peste 50 de milioane de dolari

VIDEO SIUUUUU! Fiul lui Cristiano Ronaldo a marcat pentru Manchester United și s-a bucurat exact ca tatăl său

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează