INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ar fi șocul verii! Gareth Bale ar vrea să se retragă după EURO » Lasă fotbalul pentru golf?

Gareth Bale // foto: Guliver/gettyimages
Gareth Bale // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2021 21:16 / Actualizat marti, 25 mai 2021 21:39

Gareth Bale s-ar putea retrage din fotbal în această vară, după Campionatul European, cu puțin timp înainte de a împlini 32 de ani.

Presa din Spania vine cu un scenariu uluitor. Gareth Bale, care a petrecut sezonul curent la Tottenham, sub formă de împrumut, ar plănui să se retragă după EURO, competiție la care va participa alături de Țara Galilor.

Gareth Bale, de la fotbal la golf?

Potrivit ABC, Bale, care este legat contractual de Real Madrid până în 2022, se gândește să negocieze rezilierea cu clubul spaniol, astfel încât să rămână fără angajament încă din această vară. Galezul ar spera ca Real Madrid să îl elibereze, dar totuși să îi achite o parte din salariul net anual pe care îl încasează în capitala Spaniei, de 15 milioane de euro.

Sursa citată mai notează că Bale ar dori să se dedice total principalei sale pasiuni, golful, urmând ca extrema dreapta să înceapă o carieră profesionistă în golf!

Anunțul presei din Spania vine la scurt timp după ce Bale a oferit o serie de declarații misterioase cu privire la viitorul său. Întrebat unde va evolua sezonul următor, Bale a afirmat: „Știu ce fac, dar voi cauza haos dacă spun ceva. Acum nu mă gândesc la nimic altceva decât la Țara Galilor, vorbim după EURO”.

În acest sezon, pe care l-a petrecut la Tottenham sub formă de împrumut, Bale a evoluat în 34 de meciuri, adunând 16 goluri și 3 pase decisive.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

El Clasico în Supercupa Spaniei! Duel tare și pentru Atletico

Anglia a anunțat lotul provizoriu pentru EURO 2020! Ce fotbaliști va înfrunta România în amicalul de la Middlesbrough

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
21lva
21lva  •  26 Mai 2021, 11:12
Postat de cip1978 pe 25 Mai 2021, 21:53

De ce sa-i dea o parte din salariu daca nu mai joaca pentru clubul respectiv? Pe Bale Real Madrid nu-l mai vrea. Si nici altcineva. Din cauza salariului imens pe care nu si-l justifica prin evolutii la nivel inalt. Se vede ca de fapt Bale e retras demult. De vreo 2-3 ani nu mai are chef de fotbal. Intra pe teren doar sa-i mearga salariul. Din cauza acestei atitudini indolente nu a reusit nici sa castige Balonul de aur ... Desi calitatile necesare le-ar fi avut ...

Pentru ca daca nu-i dau o parte din bani, nu se retrage si o sa-i plateasca salariul intreg

861553623922104
Gigel Borcanel  •  25 Mai 2021, 22:11
Postat de Gigel Borcanel pe 25 Mai 2021, 22:10

Ăsta e retras demult. E efectul salariilor îngrozitor de mari pentru ce prestează acești indivizi, de multe ori foarte modest mansardați inteletual.

intelectual ...

861553623922104
Gigel Borcanel  •  25 Mai 2021, 22:10

Ăsta e retras demult. E efectul salariilor îngrozitor de mari pentru ce prestează acești indivizi, de multe ori foarte modest mansardați inteletual.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează