INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Video Gareth Bale, inamicul public numărul 1 al fanilor lui Real Madrid » Înjurat de suporteri la ultimul antrenament

Gareth Bale
Foto: Imago
Gareth Bale Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 16:13 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 17:05

Gareth Bale (32 de ani) este în conflict cu fanii lui Real Madrid, după ce a revenit accidentat de la naționala Țării Galilor, pentru care a evoluat fără să fie complet refăcut.

Fără să joace vreun meci pentru Madrid din august, Bale a fost prezent pe teren la meciul pe care Țara Galilor l-a câștigat în preliminariile Campionatului Mondial, 5-1 acasă cu Belarus.

Nerefăcut total după ultima accidentare, Bale a fost titular la galezi și a suferit o recidivă. Mijlocașul lui Real Madrid a redevenit indisponibil pentru următoarele 3 săptămâni.

Acest lucru i-a enervat la maximum pe fanii grupării blanco, care după ultimul antrenament al „galacticilor” l-au înjurat pe Bale la ieșirea din baza de la Valdedebas.

Gareth Bale, pe lista neagră a lui Ancelotti alături de alte 3 vedete

Bale, alături de Marcelo, Isco și Eden Hazard, face parte din lista jucătorilor care nu mai sunt doriți la Real Madrid de antrenorul Carlo Ancelotti.

Pentru cei 4 „a început numărătoarea inversă”, scrie cotidianul Marca. Lui Marcelo, Bale și Isco le expiră înțelegerile cu clubul în vara lui 2022, în vreme ce Hazard mai are contract până în 2024, dar a jucat foarte puțin în acest sezon, Vinicius Jr. fiind preferat de antrenorul Carlo Ancelotti.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Florentino Perez, atac dur la adresa UEFA: „Trebuie să le reamintim cine e Real Madrid. Fotbalul moare, Super Liga ar schimba dinamica”

Asta-i culmea! Pochettino se plânge că are prea multe vedete la PSG: „Așa ceva nu a existat niciodată!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  20 Noiembrie 2021, 17:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează