INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Gattuso nu va sta mult timp „şomer” după ce s-a despărţit de Fiorentina. Italianul e dorit de Tottenham

Gennaro Gattuso
Gennaro Gattuso

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2021 10:58 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 11:56

Antrenorul italian Gennaro Gattuso (43 de ani) a rupt angajamentul cu Fiorentina după doar trei săptămâni, iar acum are şansa de a lucra în Premier League, fiind dorit de Tottenham.

Rino Gattuso nu s-a înţeles cu şefii toscanilor în privinţa achiziţiilor pe care şi le-ar fi dorit la gruparea viola şi a decis să rezilieze contractul.

Tottenham îl vrea pe Gattuso, fiindcă negocierile cu Fonseca au eşuat

Tottenham s-a orientat spre antrenorii din Serie A. S-a vorbit despre o posibilă aducere a lui Antonio Conte. S-a negociat şi cu Paulo Fonseca, plecat recent de la AS Roma, dar nici cu acesta n-au ajuns la un acord.

Acum, londonezii s-au orientat spre Gennaro Gattuso. Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, o primă serie de negocieri s-a disputat deja între impresarul lui Gattuso, Jorge Mendes și reprezentanții englezi. Contractul ar urma să fie pe două sezoane. 

Pentru Gattuso ar fi a doua aventură în afara Italiei, după ce, în 2014, preţ de câteva luni, a pregătit-o pe OFI Creta.

1trofeu are fostul internațional italian în palmares din postura de antrenor, Cupa Italiei, câștigată cu Napoli în sezonul 2019-2020

Fiorentina i-a găsit înlocuitor

La mai puțin de 24 de ore de la anunțul despărțirii de Gattuso, toscanii au găsit deja un înlocuitor pentru banca tehnică. Este vorba de Vincenzo Italiano, antrenorul de la Spezia. 

Tehnicianul care recent și-a prelungit contractul cu „aquilotti” are o clauză de 1 milion de euro pe care Fiorentina este pregătită să o achite.

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL INTERNAŢIONAL: 

UEFA amenință Londra: „Mutăm semifinalele și finala Euro la Budapesta dacă nu faceți asta!”

Revelația Euro juca la 18 ani în naționala Arubei și la o echipă de amatori! Azi e starul Olandei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează