CAMPIONATE  ·  ANGLIA

Gazza. Beat. Agresiv. Arestat! » Paul Gascoigne a ajuns joi noapte în cătuşe la poliţie după ce şi-a bătut fosta soţie

Aşa arată acum, la 46 de ani, Paul Gascoigne. Crazy Gazza în versiunea cea mai urîtă // Foto: Guliver/GettyImages
Aşa arată acum, la 46 de ani, Paul Gascoigne. Crazy Gazza în versiunea cea mai urîtă // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de — Duminica, 07 Iulie 2013, 00:00

La 46 de ani, legendarul fotbalist britanic nu se poate stăpîni. A agresat-o pe Sheryl, a lovit alţi doi oameni şi a stat 12 ore în arest.

Paul Gascoigne a fost poate cel mai talentat jucător din istoria fotbalului britanic. Peste Best, Matthews, Keegan, Dalglish, Waddle şi Giggs. Dar mai nebun decît toţi împreună, cu o viaţă dezechilibrată, pierdută în nopţi pline de droguri şi alcool. Şi căderea lui Gazza în abis pare fără sfîrşit.

Joi seară, la ora 22:30, în staţia de tren din Stevenage, 50 de kilometri la nord de Londra, Paul a atacat-o pe Sheryl, fosta lui soţie. Era beat, ca de obicei, deşi promisese de curînd că nu va mai bea, după două luni petrecute în primăvară într-o clinică de dezalcoolizare din Phoenix, Arizona.

A lovit-o pe Sheryl (căsătoria de doi ani, încheiată în 1998, a fost plină de incidente), apoi a prins de gît un paznic şi a bruscat un călător care voia să-l liniştească.

În cele din urmă, a apărut poliţia, iar Paul nu s-a mai opus. A fost încătuşat şi ţinut 12 ore în arest. Dimineaţă, cînd s-a trezit, a putut pleca liber. Însă toţi se întreabă cînd va fi următorul scandal.

3 este numărul tratamentelor de dezalcoolizare la care a fost supus Paul Gascoigne: 1998, 2001 şi 2013

"Nici nu ştiu cum de mai trăiesc. Am fost mort de două ori, acum mă bucur de o nouă şansă. Poate să fie şi ultima. N-ar trebui să mai beau, dar nu mă pot opri" (Paul Gascoigne, fost mare fotbalist englez)

"Sînt un alcoolic. Alcoolul a preluat controlul asupra vieţii mele. Am ajuns să beau şi două sticle de whisky pe zi, doar aşa scăpam de tremurat" (Paul Gascoigne, fost mare fotbalist englez)

"E tragic! În această seară trebuia să celebrăm un erou al fotbalului, însă Gazza era beat şi tremura de parcă avea Parkinson. Moare în faţa noastră!" (Un fan al lui Gascoigne, după un eveniment caritabil)Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (7)

thumbzilla..  •  09 Iulie 2013, 00:12
Postat de andrei_30 pe 07 Iulie 2013, 01:18

Un alcoolic ordinar ridicat la rang de legenda. E plin si-n Rahova de d-astia.

Vorbesti prostii.Ca e alcoolic ai dreptate,dar ca Rahova-i plina de "d-astia" ca Gascoigne....e o mare tampenie :|

detoatepttoti  •  07 Iulie 2013, 15:29

stie el ce stie :))

madskills  •  07 Iulie 2013, 10:20

Sa-l numesti mai talentat decat Best e o blasfemie. George Best juca magistral in starea in care era Gazza cand si-a agresat fosta sotie. Gazza abia se tine pe picoare in starea asta. Imaginati-va cum juca Best cand era treaz. Gazza a fost un mare talent, dar Best a fost unul dintre cei mai buni jucatori din istorie.

Vezi toate comentariile (7 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1