INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

GALERIE FOTO A văzut la Pușcaș? :) Cu ce look s-a afișat Haaland la antrenamentele Norvegiei

Erling Haaland (23 de ani) s-a prezentat la unul dintre antrenamentele Norvegiei cu un look similar cu cel afișat de George Pușcaș (27) la partida dintre România și Israel (1-1). +4   FOTO
Erling Haaland (23 de ani) s-a prezentat la unul dintre antrenamentele Norvegiei cu un look similar cu cel afișat de George Pușcaș (27) la partida dintre România și Israel (1-1).

Articol de - Publicat luni, 11 septembrie 2023 17:35 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 17:58

Erling Haaland (23 de ani) s-a prezentat la antrenamentele Norvegiei având un look similar cu cel afișat de George Pușcaș (27) la partida dintre România și Israel (1-1).

Atacantul lui Manchester City s-a jucat cu lookul lui înaintea meciului pe care Norvegia îl dispută pe teren propriu cu Georgia, marți, de la 21:45, în grupa A a preliminariilor Euro 2024.

Haaland a apărut la antrenamentul nordicilor cu părul împletit și cu codițe.

GALERIE FOTO. Noul look al lui Erling Haaland

George Pușcaș și-a aranjat într-un mod similar părul pentru duelul România - Israel, scor 1-1, din etapa #5 a preliminariilor Euro 2024, grupa I:

A văzut la Pușcaș? :) Cu ce look s-a afișat Haaland la antrenamentele Norvegiei
George Pușcaș / foto: GSP

Atacantul lui Genoa a prins pe teren 27 de minute cu Israel și a ratat o ocazie importantă în minutul 79. Stanciu l-a servit ideal, „în gaură”, dar George a lovit rudimentar mingea și n-a cadrat dintr-o poziție favorabilă.

Apariție regală în tribune! Cine e Prințesa care a impresionat fotografii, dar și sportivii la meciul de rugby de la Cupa Mondială
METROSPORT
Apariție regală în tribune! Cine e Prințesa care a impresionat fotografii, dar și sportivii la meciul de rugby de la Cupa Mondială

Cornel Dinu: „L-au băgat pe Pușcaș cu codițele de Ileana Cosânzeana, ca în basm”

Cornel Dinu, legenda lui Dinamo, l-a ironizat pe vârful celor de la Genoa din cauza lookului:

„A fost o chestie de chiromanție (n.r. - procedeu de prezicere a viitorului pe baza interpretării liniilor din palmă) pentru el. A fost introdus ca să joace și să salvăm toată situația, deși el nu joacă absolut nimic la Genoa de atâta timp. L-au băgat cu codițele de Ileana Cosânzeana ca în basm, să facă o minune

A avut, într-adevăr, posibilitatea să facă o minune pe final, când a avut ocazia aceea. De fapt, singura noastră ocazie este în minutul 78, cea a lui Pușcaș. Îi vine mingea pe colțul de 6 metri și trage peste poartă.

Nu poți să faci nimic cu el dacă nu are și cureaua lată. Eventual, să-l aduci în fața porții și poate să nimerească vreo minge pe acolo”. 

VIDEO. „Tricolorii” au început pregătirea pentru România - Kosovo

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Prima reacție din partea FRF după huiduielile fanilor: „Lumea nu vine la stadion să vadă tango”

Moldovan desființează naționala lui Iordănescu: „Ne-au omorât, ne-au călcat în picioare! Înnebunesc! Să se desființeze fotbalul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
contrabas3
contrabas3  •  12 Septembrie 2023, 10:59

Adevărul este că freza celor doi chiar seamănă foarte bine. Există doar un detaliu mic și neînsemnat cei îi face diferiți: unul știe da la poartă, celălalt nu știe cum a ajuns fotbalist. Atât, nimic mai mult! În rest, parcă sunt frați.

anonim91
anonim91  •  12 Septembrie 2023, 01:31

Au același frizer. Am vb cu Pușcaș. I l a recomandat Pușcaș când au fost împreună in vacanta la Techirghiol. A venit asta din Tecuci și l a tuns pe haaland și de atunci au rămas prieteni. Mai merge pe la haaland să vadă ce face.

Tata_Puiu
Tata_Puiu  •  12 Septembrie 2023, 00:25

Haaland: "Je suis Pușcaș" :))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează