INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Georgina Rodriguez a dezvăluit când se va retrage Cristiano!

Georgina Rodriguez (30 de ani) a pășit pe podium într-o rochie specială, cu numele lui Cristiano Ronaldo, numărul 7 și autograful starului de la Al Nassr +49   FOTO
Georgina Rodriguez (30 de ani) a pășit pe podium într-o rochie specială, cu numele lui Cristiano Ronaldo, numărul 7 și autograful starului de la Al Nassr

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 16:36 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 19:48

Georgina Rodriguez, logodnica lui Cristiano Ronaldo, a spus în timpul Săptămânii Modei de la Paris cât timp ar mai putea evolua căpitanul Portugaliei, acum în vârstă de 39 de ani.

Cât va mai continua Cristiano Ronaldo? O întrebare pe care și-o pun toți iubitorii fotbalului. În ianuarie 2023, după Mondialul din Qatar, s-a despărțit de Manchester United și de Champions League, mutându-se în Arabia Saudită, unde a semnat cu Al-Nassr pentru 200 de milioane de euro anual, dar nu a renunțat la reprezentativa Portugaliei.

Poate Cristiano Ronaldo să joace la Mondialul din 2026, la peste 41 de ani?

Jucătorul cu cele mai multe selecții (205) și goluri (128) din istoria naționalelor lumii e pregătit de al 6-lea său turneu final de Euro, în vară, în Germania.

+45 FOTO

Și, s-a speculat, lusitanul ar vrea să evolueze și la al 6-lea Mondial, în 2026, primul CM cu 48 de echipe, în SUA, Canada și Mexic. Chiar dacă ar avea atunci 41 de ani!

S-a trezit Răzvan Marin » Secretul revenirii „tricolorului
STRANIERI
S-a trezit Răzvan Marin » Secretul revenirii „tricolorului" la Empoli

Deocamdată, se știe când îi expiră contractul cu Al-Nassr. Pe 30 iunie 2025.

Georgina, la Paris: „Cristiano, încă un an, apoi se termină totul”

Iubita portughezului, Georgina Rodriguez, prezentă la Săptămâna Modei de la Paris, unde a apărut îmbrăcată într-o rochie roșie reprezentând tricoul cu numărul 7 al lui Cristiano, a fost întrebată în capitala Franței și despre CR7.

A spus cât va mai juca Ronaldo. „Încă un an, apoi se termină totul", a afirmat ea, potrivit The Sun. A nuanțat imediat: „Poate doi ani, nu știu".

Fernando Santos: „Atunci când va simți că nu mai poate fi el, Cristiano se va retrage”

Ronaldo, 39 de ani împliniți pe 5 februarie, a dezvăluit ce i-a zis în glumă fiul său, Cristiano Jr.: „Mai rămâi pe teren câțiva ani, îmi doresc să joc alături de tine". Cristianinho are însă doar 13 ani.

Georgina Rodriguez a dezvăluit când se va retrage Cristiano!
Cristiano Ronaldo, la Al-Nassr, pe 25 februarie, la 3-2 în deplasare cu Al-Shabab Foto: Guliver/GettyImages

Când încă era selecționerul Portugaliei, Fernando Santos a atras atenția: „Ronaldo nu e jucătorul care să accepte scăderea nivelului de joc. Atunci când va simți că nu mai poate fi el, Cristiano, se va retrage".

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Dennis Man, ce fază la meciul 100! » „Genial” + Ce spune Parma de prelungirea contractului
STRANIERI
Dennis Man, ce fază la meciul 100! » „Genial” + Ce spune Parma de prelungirea contractului
Când mai intră Radu Drăgușin? Managerul lui Spurs îl laudă pe unul dintre rivalii săi: „Nu există limite pentru băiatul ăsta
ANGLIA
Când mai intră Radu Drăgușin? Managerul lui Spurs îl laudă pe unul dintre rivalii săi: „Nu există limite pentru băiatul ăsta"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează