INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Dennis Man, ce fază la meciul 100! » „Genial” + Ce spune Parma de prelungirea contractului

Dennis Man, față-n față cu Iannarilli, portarul Ternanei Foto: Imago
Dennis Man, față-n față cu Iannarilli, portarul Ternanei Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 14:27 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 16:14

Dennis Man, 25 de ani, a jucat sâmbătă a doua repriză la 3-1 în deplasarea contra Ternanei, meciul 100 în tricoul Parmei. Nu a mai înscris, dar a realizat acțiunea ultimului gol.

Dennis Man, 25 de ani, e în cel mai bun moment al carierei în Italia. Are în acest sezon 12 goluri și 6 assisturi în 27 de meciuri în toate competițiile. Mai multe goluri la Parma decât în precedentele două stagiuni și jumătate adunate (11) și, la fel, mai mult pase decisive decât oferise în total din ianuarie 2021 până în mai 2023 (5).

Dennis Man, acțiunea care i-a încântat pe italieni

Sâmbătă, vitezistul „tricolor” a jucat cea de-a 100-a partidă în tricoul „cruciaților”. Tocmai acum, în deplasarea de la Ternana, când site-ul Tuttomercatoweb anunțase că era urmărit de scouterii Borussiei Dortmund, antrenorul Fabio Pecchia l-a ținut pe banca de rezerve la start. Și pe el, și pe Valentin Mihăilă. După trei întâlniri la rând de Serie B în care ambii fuseseră titulari.

Când mai intră Radu Drăgușin? Managerul lui Spurs îl laudă pe unul dintre rivalii săi: „Nu există limite pentru băiatul ăsta
ANGLIA
Când mai intră Radu Drăgușin? Managerul lui Spurs îl laudă pe unul dintre rivalii săi: „Nu există limite pentru băiatul ăsta"

Man a intrat imediat după pauză, a ratat față-n față cu portarul advers, nu a mai înscris, nu a mai dăruit niciun assist, dar tot a influențat un gol cu o pasă de efect.

În minutul 59, când Parma conducea la limită, 2-1, Dennis a atras doi adversari aproape de colțul terenului, apoi a întors mingea inteligent spre Del Prato, rămas nemarcat în careu, acesta a centrat în forță în careul mic și Casasola a deviat în proprie poartă. 3-1.

6,5a fost nota primită de Dennis Man la 3-1 cu Ternana în cotidianul Corriere dello Sport. Parma Live i-a oferit 6, Sport Parma 6,5. Valentin Mihăilă a luat 6 în Corriere și în Sport Parma

Antrenorul Ternanei: „Extraordinara acțiune a lui Dennis Man”

Acea acțiune nu putea rămâne nevăzută. Și portalul Parma Live, și Sport Parma au apreciat ideea lui Man. „Genială intuiția care deschide calea spre golul trei", a comentat primul. „Al treilea gol e creația lui. Genială pasă eliberatoare pentru Del Prato". Chiar dacă ambele i-au reproșat cele câteva momente unu-la-unu cu Iannarilli, ambele câștigate de portarul rivalilor.

Antrenorul Ternanei, Roberto Breda, a remarcat și el clasa lui Dennis. A vorbit despre renașterea echipei sale în repriza secundă, o revenire oprită de „extraordinara acțiune a lui Man".

Valentin Mihăilă a intrat în minutul 64. „A ieșit în evidență cu câteva accelerări pentru a încerca să profite de spațiile libere lăsate de Ternana", i-a caracterizat scurta evoluție Tuttomercatoweb.

Directorul sportiv al Parmei: „Prelungirea lui Man? Rezolvăm totul cu calm"

Sub contract până în 2025 cu Parma, dar fiind urmărit cu atenție de mai multe cluburi, inclusiv Borussia Dortmund, Man ar putea parafa extinderea acordului cu galben-albaștrii.

Totuși, directorul sportiv al clubului, Mauro Pederzoli, nu e agitat: „Prelungirea lui Man? Sunt lucruri pe care trebuie să le rezolvăm cu calm. Noi, toți de la Parma, lucrăm pentru a îmbunătăți situația".

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Rezumatul meciului Ternana - Parma 1-3. Nu lipsește acțiunea lui Man

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Furie în Premier League » Patronul clubului a atacat centralul după eșecul cu Liverpool
ANGLIA
Furie în Premier League » Patronul clubului a atacat centralul după eșecul cu Liverpool
Acuzații grave la adresa lui Fabrizio Romano, jurnalistul specializat pe zona de mercato: „Ia bani de la cluburi și de la impresari!” » Cât percepe pentru o postare despre un jucător
TRANSFERURI
Acuzații grave la adresa lui Fabrizio Romano, jurnalistul specializat pe zona de mercato: „Ia bani de la cluburi și de la impresari!” » Cât percepe pentru o postare despre un jucător

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Copenhaga1970
Copenhaga1970  •  04 Martie 2024, 17:36
Postat de sorin82 pe 04 Martie 2024, 16:47

Avem presă de râsu'-plânsu'... Cum poți să lauzi așa ceva?! E o fază care în Premier League se întâmplă de 10 ori pe meci.

Luați în serios ceva ce nu merită! *** sunt atât de jos...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorin82
sorin82  •  04 Martie 2024, 16:47
Postat de Copenhaga1970 pe 03 Martie 2024, 16:40

De ce aici folosiți „assist” și într-un text alăturat „presing”? De analfabeți, nu?

Avem presă de râsu'-plânsu'... Cum poți să lauzi așa ceva?! E o fază care în Premier League se întâmplă de 10 ori pe meci.

sorin82
sorin82  •  04 Martie 2024, 16:44

Ce rău au ajuns fotbalul și presa românească, laudă o fază care se întâmplă de câteva ori pe meci, în fiecare meci, iar "geniul condeiului" care a descoperit această "imposibilă" fază cred că se uită la oină în general, nu la fotbal. Cum poți lauda această non-fază?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează