INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Gerard Pique se apără după ce a fost acuzat că l-a jignit pe arbitru » Ce susține că s-ar fi întâmplat, de fapt, la vestiare

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2022 10:12 / Actualizat joi, 10 noiembrie 2022 11:13

Gerard Pique (35 de ani) a vorbit despre incidentul din meciul Osasuna - Barcelona (1-2), ultimul din cariera sa.

Catalanul a început meciul ca rezervă și a fost eliminat la pauză, după ce i-a reproșat lui Gil Manzano maniera de arbitraj. 

După ce arbitrul a scris în raport că Pique l-a jignit, spunând că „Mă c** pe curva de mă-ta ”, fostul fotbalist a s-a apărat și și-a expus varianta cu privire la subiect.

Jose Mourinho, enervat de unul dintre fotbaliștii de la AS Roma: „În ianuarie să își caute echipă” » Despre cine crede presa din Italia că e vorba
AS ROMA
Jose Mourinho, enervat de unul dintre fotbaliștii de la AS Roma: „În ianuarie să își caute echipă” » Despre cine crede presa din Italia că e vorba

Gerard Pique se apără după ce a fost acuzat că l-a jignit pe arbitru

 „Nu m-am c**** pe mama nimănui. Am fost la arbitru și am vorbit despre anumite faze. Se poate vedea că i-am spus că mereu ne-a dezavantajat. M-a eliminat doar pentru asta. Și m-a surprins. Nu poți spune nimic, te elimină pentru orice. 

Sunt un fotbalist retras. Nu am de ce să mă ascund, pot spune exact cum au stat lucrurile. Nu l-am înjurat pe arbitru. Vă voi explica cum a fost. La pauză, am mers să vorbesc cu arbitrul despre maniera de a conduce meciul. A fost un arbitraj care ne-a dezavantajat: la primul gol nu a fost un corner, a fost fault. Primul galben al lui Lewandowski nu este dat corect. 

M-am dus să vorbesc cu Gil Manzano și i-am spus toate astea. Apoi, am mers în tunel și i-am mai zis că mereu se poartă la fel cu noi și ne dezavantajează. În niciun moment nu l-am jignit. Arbitrul mă arată cu degetul și îi spune lui Carles Naval (n.r. - delegatul echipei) că îl jignesc. Nu am jignit, dar am fost eliminat. 

În raport a scris că m-a eliminat pentru că i-am zis că mereu face la fel și ne prejudiciază Ești eliminat pentru orice. După ce primisem deja cartonașul roșu, am mers în vestiar, iar vestiarul arbitrilor e alături. Am intrat cu mai mulți colegi în vestiarul nostru și unul dintre coechipieri înjură, iar arbitrul îmi pune mie vorbele în gură. Nu am fost eu! Din fericire, sunt camere în tunel și se poate vedea clar că ce am zis și că nu l-am înjurat. Arbitrilor le lipsește empatia, ar trebui să dicute cu jucătorii, să le explice. În Anglia așa se procedează.

Ce a scris în raport s-a întâmplat după ce am fost eliminat. Nu pentru asta am fost eliminat, ci pentru că am spus «Te comporți la fel ca întotdeauna». Vor să-mi dea 6-8 etape de suspendare, deși sunt retras”, a spus Gerard Pique, potrivit Marca

Cred că mi-ar plăcea ca la un moment dat să fiu președintele Barcelonei. Dar acum nu mă gândesc la asta. Am chef să fac multe lucruri. Pot să mă concentrez pe alte lucruri, având în vedere că sunt liber zi de zi și nu mai am weekend-urile ocupate. În viitor mi-ar plăcea să ajut clubul vieții mele să-și atingă potențialul.

- Gerard Pique

VIDEO Rezumatul meciului Osasuna - Barcelona

Citește și: 

Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru Campionatul Mondial » Titularul lui Real Madrid n-a avut loc

Conor McGregor dezvăluie că vrea să cumpere Liverpool: „Am cerut informații imediat cum am auzit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Noiembrie 2022, 11:45

Adevărul e că Manzano i-a ciupit întotdeauna, de câte ori a avut ocazia. Cum să nu te enervezi când o face inclusiv cu VAR-ul?! La golul Osasunei a fost fault clar în atac, nu exista niciun motiv să valideze golul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează