INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OSASUNA - BARCELONA 1-2

REZUMAT VIDEO Gerard Pique l-a înjurat pe arbitrul meciului Osasuna - Barcelona: „Ne-ai nenorocit! Mă c** pe curva de mă-ta”

Gerard Pique și Gil Manzano
Gerard Pique și Gil Manzano

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2022 08:48 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2022 09:31

La ultimul meci din carieră, fundașul catalan Gerard Pique (35 de ani), a fost eliminat la pauza meciului Osasuna - Barcelona 1-2.

La pauză, situația Barcelonei era una extrem de complicată. Osasuna avea 1-0, iar catalanii erau în „10”, după ce Robert Lewandowski a fost eliminat în minutul 31.

Xavi a criticat arbitrajul după victoria la limită a Barcelonei: „Totul a fost contra noastră” » Catalanii au revenit de la 0-1 cu un om în minus
OSASUNA - BARCELONA 1-2
Xavi a criticat arbitrajul după victoria la limită a Barcelonei: „Totul a fost contra noastră” » Catalanii au revenit de la 0-1 cu un om în minus

Pique l-a înjurat pe arbitrul meciului Osasuna - Barcelona

La pauză, Gerard Pique, care era rezervă, s-a dus să-i ceară socoteală arbitrului Gil Manzano. L-a urmărit pe teren și pe drumul spre vestiare și i-a reproșat mai multe decizii, printre care și un posibil fault în atac la golul gazdelor.

Fundașul a avut o serie de reproșuri către Gil Manzano, atât pe teren cât și în tunelul spre vestiare, iar centralul a decis să-l elimine.

După meci, presa din Spania a dezvăluit ce a scris arbitrul în raportul de meci. Potrivit acestuia, Pique i-a adresat mai multe înjurături.

„După ce delegatului clubului i s-a comunicat că jucătorul a fost eliminat, jucătorul a continuat să repete aceleași expresii. A fost nevoie de intervenția celor din club pentru a fi dus la vestiare, în timp ce îmi adresa următoarele cuvinte: «E o rușine nenorocită! Mă c** pe curva de mă-ta»”, a notat Gil Manzao.

Înainte, în raport, acesta explicase de ce l-a eliminat pe Pique.

„După finalizarea primei reprize, în tunelul spre vestiare, mi-a spus următoarele: «Ai văzut ce corner ai dictat? Ești arbitrul care ne-a nenorocit cel mai mult, de departe».

Record negativ pentru Pique

La ultima convocare pentru Barcelona, Pique a stabilit un record negativ în istoria clubului. Cu acest cartonaș roșu, catalanul a ajuns la 11 eliminări, egalând recordul deținut de Hristo Stoichkov..

Voiam să mă bazez pe Pique. Christensen nu are încă ritm, iar Eric Garcia are un probleme. Mă gândeam că Pique va juca. Dar a fost eliminat. Ne-am simțit prejudiciați și de aceea a avut acea reacție.

- Xavi, antrenor Barcelona

VIDEO Rezumatul meciului Osasuna - Barcelona

Citește și: 

Pique și Shakira, anunț la 5 luni de la despărțire! Nimeni nu se mai aștepta!

Ștefan Radu n-a jucat niciun minut în „Derby della Capitale”, dar e văzut MVP-ul meciului » Mesajul publicat de Lazio

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
username_2
username_2  •  09 Noiembrie 2022, 18:50

hat da di ce cenzurarăți roboțeii lu moșu, artificialitatea voastră, că doar folosii și io dăcît limbaju academic pe care-l folosirăți voi în titlu...cartonașu roșu pe care-l dădui rămîne valabil, îi pt prostia artificială care îi cam la nivel de milițianu corleone, idolu vost

abavati
abavati  •  09 Noiembrie 2022, 13:30

Toate campionatele au un cate Sapunaru ... ce mai, Cava d'Oro din reclama

sughibughi
sughibughi  •  09 Noiembrie 2022, 12:41

mare surpriza

Vezi toate comentariile (9)
Comentează