INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OSASUNA - BARCELONA 1-2

VIDEO + FOTO Xavi a criticat arbitrajul după victoria la limită a Barcelonei: „Totul a fost contra noastră” » Catalanii au revenit de la 0-1 cu un om în minus

FOTO: Imago +11   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2022 08:12 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2022 10:18

Xavi, antrenorul Barcelonei, s-a declarat mulțumit de faptul că elevii săi au revenit de la 0-1 în meciul cu Osasuna, marcând de două ori în repriza secundă.

La conferința de presă, tehnicianul a vorbit despre importanța victoriei care îi asigură Barcelonei locul 1 până la reluarea campionatului și a criticat prestația arbitrului Gil Manzano.

Pique și Shakira, anunț la 5 luni de la despărțire! Nimeni nu se mai aștepta!
DESPĂRȚIRE
Pique și Shakira, anunț la 5 luni de la despărțire! Nimeni nu se mai aștepta!

Xavi, încântat după Osasuna - Barcelona

„La pauză le-am spus că trebuie să aibă încredere. Am avut răbdare și am profitat de ocazii. Este unul dintre meciurile în care am demonstrat că suntem maturi. E o victorie incredibilă și am sărbătorit în vestiar. Acum sunt foarte mândru de echipă”, a spus Xavi.

Antrenorul catalanilor a vorbit și despre prestația lui Gil Manzano, care l-a eliminat pe Robert Lewandowski în prima repriză și pe Gerard Pique, care era rezervă, la pauză.

„Ne-am simțit prejudiciați. Sunt decizii nedrepte. Totul a fost contra noastră. La golul lor a fost fault, iar eliminarea lui Lewandowski e îndoielnică”, a adăugat Xavi.

Voiam să mă bazez pe Pique. Christensen nu are încă ritm, iar Eric Garcia are un probleme. Mă gândeam că Pique va juca. Dar a fost eliminat. Ne-am simțit prejudiciați și de aceea a avut acea reacție.

 - Xavi, antrenor Barcelona

VIDEO Barcelona, victorie la limită cu Osasuna

Barcelona a ajuns la 37 de puncte în La Liga, după 14 etape, grație unei victorii la limită pe terenul Osasunei.

Gazdele au deschis scorul în minutul 6, prin David Garcia, care a reluat cu capul o centrarea venită din corner. Catalanii au cerut fault, dar arbitrul a validat golul.

Situația s-a complicat pentru Barcelona în minutul 31, când Robert Lewandowski a văzut al doilea galben, după cel din minutul 11, și a fost eliminat.

După pauză, trupa lui Xavi a forțat în atac și a reușit să întoarcă scorul. Mai întâi, Pedri a punctat în minutul 48, cu un șut de la 12 metri. Scorul final l-a stabilit Raphinha, în minutul 85. Abia intrat pe teren, brazilianul a marcat cu o lovitură de cap spectaculoasă, de la marginea careului, profitând de ieșirea hazardată a portarului Osasunei.

+7 FOTO

Barcelona are 5 puncte peste Real Madrid, care are un meci în minus, și va sta pe primul loc până la reluarea campionatului, în weekend-ul 31 decembrie - 1 ianuarie.

Citește și: 

Simularea care a anticipat ultimele 3 campioane mondiale a anunțat câștigătoarea din Qatar! Finală de vis + cum arată echipa ideală

Ștefan Radu n-a jucat niciun minut în „Derby della Capitale”, dar e văzut MVP-ul meciului » Mesajul publicat de Lazio

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
offside
offside  •  09 Noiembrie 2022, 14:24

Mă bucur sincer pentru Barca deși nu mai credeam că în 10 vor întoarce rezultatul. Personal consider că Barcelona are un joc cam de oldboys. Păcat pentru că are jucători de viteză. Am o mare stimă pentru Xavi dar așteptam altceva de la ei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează