INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DESPĂRȚIRE

Pique și Shakira, anunț la 5 luni de la despărțire! Nimeni nu se mai aștepta!

FOTO: Imago +11   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2022 07:27 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2022 09:21

După ce au anunțat la începutul lunii iunie că s-au despărțit, Pique și Shakira au ajuns la un acord în ceea ce privește viitorul celor doi copii, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani). 

După mai multe discuții și negocieri, fotbalistul care sâmbătă a jucat ultimul meci pentru Barcelona și artista din Columbia au ajuns la un acord cu privire la custodia copiilor. 

Shakira și Pique, acord în privința copiilor 

Astfel, potrivit Marca, cei doi băieți vor părăsi Barcelona și vor merge să locuiască în Miami, acolo unde Shakira are o casă. Deși își dorea ca cei doi băieți să rămână la Barcelona, Pique a decis să renunțe la idee. 

Astfel, Shakira, Sasha și Milan vor pleca în Statele Unite la începutul anului viitor, după ce își vor petrece sărbătorile în Barcelona. Potrivit înțelegerii, Pique va putea merge oricând să-și vadă copiii și nu va exista un program fix de vizite. 

Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
+45 FOTO

Presa din Spania anunță că Pique și Shakira s-au întâlnit, împreună cu avocații, în locuința cântăreței. „Am terminat. De comun acord s-a ajuns la concluzie”, au spus reprezentanții celor doi. 

Ulterior, Shakira și Pique au emis un comunicat: „Vrem să vă comunicăm că am semnat un acord pentru binele copiilor noștri. Acesta va fi ratificat de un judecător, care e parte a unei proceduri formale”.

Shakira, vilă spectaculoasă în Miami

 Artista deține o vilă luxoasă în valoare de 16 milioane de euro, aflată chiar pe plajă. 

Conacul deținut de Shakira este construit în 1951 și are 6 dormitoare, 7 băi, o sală de fitness, sală de conferințe, sală de biliard, garaj, terasă, piscină cu spa, bar și ieșire la ocean și a fost cumpărat de Shakira acum 21 de ani pentru 3 milioane de dolari.  

+7 FOTO

Citește și: 

Gerard Pique, scandal cu arbitrul la ultimul meci pentru Barcelona » A fost eliminat pe tunel!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează