INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Gerard Pique, dezvăluiri incredibile: „Mănânc jumătate de borcan de Nutella pe zi” + Atac la rivali: „Ştiu că-i enervez şi le-o trag cu cât joc mai bine”

Articol de - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 10:27

Gerard Piqué (32 de ani) dezvăluie că ura fanilor îl motivează: „Cu cât joc mai bine cu atât îi enervez mai mult. Când intrăm în încurcătură, este pentru că noi vrem şi căutăm puţină salsa. Rezultatele decid totul”.

Gerard Piqué a făcut marţi spectacol, la emisiunea „El Hormiguero” de la Antena 3 Spania, unde a fost invitat alături de fostul jucător spaniol de tenis David Ferrer.

Fundaşul Barcelonei, retras din naţionala Spaniei, a dezvăluit că adoră să intre în polemici şi conflicte. 

„Mă motivează mai tare să am adversari. Sunt avertizat de buclucul în care mă bag, mă descurajez, dar mă simt bine. Lumea fotbalului este un show. Totul e o farsă şi orice citiţi este doar minciună. Totul e mult mai simplu. Relaţiile între noi, jucătorii, sunt chiar fantastice. Când intrăm în încurcătură, e pentru că vrem noi şi căutăm puţină salsa”, a spus mai în glumă, mai în serios, soţul Shakirei. 

O jumătate de borcan de Nutella pe zi! 

Fotbalistul, care a mărturisit că Nutella e cea mai rapidă mâncare pe care o preferă („consum o jumătate de borcan pe zi”), susţine că reacţia fanilor depinde de rezultate.

„Când eram tânăr, criticile lor mă afectau, dar acum trec pe lângă mine. Cu timpul îţi dai seama că eşti contestat când pierzi şi adulat la victorii, chiar dacă nu ai jucat grozav. În urmă cu săptămâni eram în criză, iar acum totul s-a schimbat după patru victorii. Este doar în funcţie de rezultate. Să am lumea contra mea mă încarcă şi mai tare. Ştiu că-i enervez şi le-o trag cu cât joc mai bine. Ultimii ani la echipa naţională au fost cei mai buni, niciodată nu m-am simţit mai motivat”. 

„Am investit mulţi bani şi am concentrat noua Cupă Davis într-o săptămână, în loc de patru. E mult mai bine şi pentru jucători, şi pentru fani, să fie în acelaşi oraş. E ca şi cum am avea Cupa Mondială la Madrid” - Gerard Piqué, fundaş Barcelona 

508 meciurişi 46 de goluri are Piqué pentru Barcelona, cucerind 29 de trofee, între care 3 Ligi şi 8 titluri de campion al Spaniei. A jucat 103 meciuri în naţională (5 goluri)

VEZI ȘI:

Platini e liber, i-a expirat suspendarea: „Mă simțeam ca Al Capone. Nu-mi puteam trage un glonț în cap”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează