INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Steven Gerrard s-a răzgândit » A acceptat oferta primită din Arabia Saudită: cu ce club a semnat

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2023 19:36 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 21:42

Fostul manager al lui Rangers și Aston Villa, Steven Gerrard (43 de ani), a semnat în cele din urmă cu gruparea saudită Al-Ettifaq, pe care o refuzase în iunie. Gerrard era liber de contract din octombrie trecut.

Încă o legendă părăsește Europa pentru banii din Arabia Saudită. Tabloidul Daily Mail dezvăluie că Steven Gerrard a acceptat în cele din urmă oferta de a o pregăti sezonul viitor pe Al-Ettifaq. Asta după ce-i refuzase pe arabi luna trecută!

Steven Gerrard îi refuzase pe saudiți luna trecută

Fără contract din octombrie 2022, când a fost demis de la Aston Villa, fostul căpitan al lui Liverpool dezvăluia în iunie că „am fost invitat acolo ca să mă uit peste o potențială ofertă, am analizat-o, dar așa cum stau lucrurile în momentul de față nu-i voi da curs”.

Între timp, însă, s-a răzgândit. Potrivit aceluiași Daily Mail, șefii lui Al-Ettifaq au finalizat la Londra acordul cu Gerrard, după ce l-au convins de data aceasta cu proiectul lor. Ei i-ar fi promis că-i vor pune la dispoziție banii necesari pentru a construi o echipă capabilă să devină o forță dominantă în Saudi Pro League.

7e locul pe care a terminat Al Ettifaq sezonul trecut, în Pro League, la 35 de puncte distanță de campioana Al-Ittihad

Marcelo Brozovic a plecat de la Inter și a fost prezentat oficial la Al-Nassr, unde va juca alături de Cristiano Ronaldo
ARABIA SAUDITĂ
Marcelo Brozovic a plecat de la Inter și a fost prezentat oficial la Al-Nassr, unde va juca alături de Cristiano Ronaldo

Steven Gerrard, după Jorge Jesus

Fost manager al lui Ianis Hagi la Rangers, în 2020 și 2021, Gerrard este al doilea antrenor cu ștaif care semnează în Arabia Saudită, în ultimele zile. Înaintea lui, Jorge Jesus se înțelesese cu Al Hilal. 

Portughezul tocmai se despărțise de Fenerbahce, cu care a încheiat pe 2 în Superlig, după Galatasaray, triumfând în Cupa Turciei. Primul trofeu al galben-albaștrilor după o „secetă” de 9 ani!

Jesus mai are în palmares, printre altele, trei titluri de campion al Portugaliei, cu Benfica Lisabona, unul în Brazilia, cu Flamengo, dar și o Copa Libertadores, echivalentul Ligii Campionilor în America de Sud.

17ani a jucat Steven Gerrard pentru FC Liverpool, în perioada 1998 - 2015. Are 114 selecții și 21 de goluri în naționala Angliei, pentru care a jucat între 2000 și 2014

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Joan Laporta recunoaște: „Încă avem datorii la Messi” » Când se vor încheia plățile

Revoluție în LaLiga » Meciurile de fotbal vor putea fi oprite de poliție dacă apare un episod rasist

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  03 Iulie 2023, 22:16

Unde este Ninel sa ne spună ca e coleg cu Steven Gerrard?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează