INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Gest fabulos la Barcelona! Ce sunt dispuși să facă Messi și colegii săi ca Neymar să se întoarcă: „I-am spus președintelui că banii nu sunt o problemă”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 11:03

Gerard Pique (32 de ani) a declarat că vestiarul Barcelonei îl așteaptă cu brațele deschise pe Neymar (28 de ani), fotbalistul transferat de PSG de la catalani în vara lui 2017.

„Neymar înapoi la Barcelona? În fotbal se poate întâmpla orice. Noi i-am spus lui înainte să se ducă la PSG ca se îndreaptă spre o închisoare de aur. Ușile sunt deschise pentru el să se întoarcă. Și este adevărat că a vrut să revină la Barcelona. Nu banii au fost problema.

Noi, jucătorii, i-am spus lui Bartomeu (n.r. președintele Barcelonei) că am fi fost de acord cu întârzierea salariilor pentru ca regula fair-play-ului financiar să permită transferul lui Neymar”, a declarat Pique pentru El Larguero.

Vara anului 2019 a însemnat o întreagă telenovelă privind o posibilă mutare a lui Neymar de la Paris Saint-Germain la Barcelona. De altfel, șefii de pe Nou Camp s-au deplasat chiar în capitala Franței pentru a finaliza transferul brazilianului, care a picat doar din cauza neînțelegerilor financiare dintre cele două cluburi.

222.000.000 €a plătit PSG Barcelonei pentru Neymar în 2017, brazilianul fiind cel mai scump jucător din istoria fotbalului

105 goluriși 76 de pase decisive a reușit Neymar pentru Barcelona, în 186 de meciuri oficiale

VEZI ȘI:

LIVERPOOL - ARSENAL 5-5 (5-4 d. pen.) // Jurgen Klopp amenință că va retrage echipa din Cupa Ligii Angliei: „Nu jucăm la 3 dimineața de Crăciun”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
urdea2021
urdea2021  •  31 Octombrie 2019, 12:02

Intarzierea salariilor pentru jucatori care au deja averi impresionante este un gest fabulos? Lexicul vostru este de nivelul gardienilor din “Cel mai iubit dintre pamanteni”, nu contine mai mult de 200 cuvinte. Repetati la nesfarsit “fabulos, savuros, spumos, genial”, vai de zilele voastre!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează