INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAN. UNITED

Incredibil! Ronaldo, exclus din lot după ce l-a sfidat total pe Ten Hag. Reacția portughezului

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a plecat la vestiare când meciul lui Manchester United cu Tottenham (2-0) nici nu se terminase. Conform presei engleze, portughezul a refuzat să intre pe teren în finalul partidei!
Cristiano Ronaldo (37 de ani) a plecat la vestiare când meciul lui Manchester United cu Tottenham (2-0) nici nu se terminase. Conform presei engleze, portughezul a refuzat să intre pe teren în finalul partidei!

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2022 19:45 / Actualizat joi, 20 octombrie 2022 23:30

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a plecat la vestiare când meciul lui Manchester United cu Tottenham (2-0) nici nu se terminase  ♦ Conform presei engleze, portughezul a refuzat să intre pe teren în finalul partidei cu Spurs ♦ Ronaldo a fost exclus din lot de United pentru partida din etapa viitoare, cu Chelsea

Miercuri seară, Ronaldo nu a mai așteptat sfârșitul partidei cu Tottenham. În minutul 89, la puțin timp după ce Eriksen și Elanga intraseră în joc, lusitanul a părăsit terenul, îndreptându-se spre vestiare, deși Ten Hag mai putea face două înlocuiri.

Brighton a căzut cu De Zerbi! „Pescărușii” nu-și mai găsesc ritmul după plecarea lui Graham Potter la Chelsea
ANGLIA
Brighton a căzut cu De Zerbi! „Pescărușii” nu-și mai găsesc ritmul după plecarea lui Graham Potter la Chelsea

Cristiano Ronaldo, exclus din lot de Manchester United după ce l-a sfidat pe Ten Hag

Azi, Daily Mail a dezvăluit că Ronaldo l-a ignorat pe Ten Hag în momentul în care olandezul i-a solicitat să intre pe teren și a plecat la vestiare, enervat la culme de faptul că se apelează la el doar pentru câteva minute.

La final, imediat după 2-0 cu Spurs, managerul a comentat și această situație în interviul pentru Sky Sports. „Voi rezolva această problemă mâine. Acum sărbătorim victoria”, a declarat olandezul, precizând: „L-am văzut, dar nu am vorbit cu el”

Rezultatul? Joi seară, Manchester United a comunicat oficial că Ronaldo a fost exclus din lot pentru partida cu Chelsea de sâmbătă: „Restul echipei este pe deplin concentrată la pregătirea acestui meci”.

Incredibil! Ronaldo, exclus din lot după ce l-a sfidat total pe Ten Hag. Reacția portughezului

Răspunsul lui Ronaldo

Ronaldo a reacționat pe Instagram, la ora Angliei 21: „Așa cum am făcut întotdeauna de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc și să joc într-un mod respectuos față de colegii, adversarii și antrenorii mei. Asta nu s-a schimbat. Nu m-am schimbat. Sunt aceeași persoană și același profesionist care am fost în ultimii 20 de ani, jucând fotbal de elită, iar respectul a avut întotdeauna un rol foarte important în procesul meu de luare a deciziilor. 

Am început de foarte tânăr, exemplele jucătorilor mai în vârstă și cei mai experimentați au fost întotdeauna foarte importante pentru mine. Prin urmare, mai târziu, am încercat mereu să dau eu însumi exemplu pentru tinerii care au crescut în toate echipele pe care le-am reprezentat. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna posibil și, uneori, tensiunea momentului ne copleșește. 

În acest moment, simt că trebuie să continui să muncesc din greu la Carrington, să-mi susțin colegii și să fiu pregătit pentru orice, în fiecare joc. A ceda presiunii nu este o opțiune. Nu a fost niciodată. Aici este Manchester United și trebuie să fim uniți. În curând vom fi din nou împreună”.

Ruptură la Manchester United, între Cristiano Ronaldo și Ten Hag

Încă din vară se simțea starea de tensiune de la Manchester. Ronaldo a anunțat clubul că vrea să plece, dezamăgit de ratarea calificării în Champions League. 

Și, pentru a-i forța pe „Red Devils” să-l elibereze, a refuzat să participe cu echipa la turneul de pregătire din Asia și Australia. Dar răspunsul lui United a fost negativ și Cristiano a rămas pe Old Trafford. 

De când a început sezonul, Cristiano Ronaldo a fost mereu în conflict cu Erik ten Hag. 

Nemulțumit că nu e titular și că joacă prea puțin. A arătat permanent că e supărat, prin fiecare gest făcut. 

Duminică, titularizat doar a doua oară în acest campionat, la două luni de la precedenta apariție din primul minut, portughezul s-a enervat când a fost înlocuit la 0-0 cu Newcastle. 

Sora lui mai mare, Katia Aveiro, a sugerat că relația cu Ten Hag e ruptă. Comentariul ei la titlul „Explicațiile managerului pentru înlocuirea lui Ronaldo” a fost „E deja prea târziu”

42,5este media minutelor pe meci jucate de atacantul portughez în Premier League 2022-2023 (8 partide)

2 goluriși o pasă decisivă are Cristiano Ronaldo la Manchester United în acest sezon în toate competițiile

Cristiano Ronaldo, criticat dur de analiștii englezi: „Inacceptabil”

Gary Lineker i-a reproșat lui Ronaldo comportamentul. „Îmi pare rău, dar e inacceptabil. Știm toți ce jucător a fost. Totuși, să pleci de pe bancă deși mai sunt două-trei minute de meci...", a afirmat prezentatorul emisiunii Match of the Day, la BBC. 

„E dezamăgitor că unul dintre cei mai mari fotbaliști reacționează astfel când echipa câștigă. A făcut ca totul să fie despre el”, a adăugat în studio Micah Richards, completat de Ashley Williams, fostul căpitan al Țării Galilor: „A fost o partidă extraordinară a lui United și noi vorbim tot despre Ronaldo, chiar dacă el nici nu a jucat”. 

E pentru prima oară când Ronaldo mă dezamăgește. În mod normal, îl susțin, înțeleg situația lui. Dar nu era nevoie de asemenea reacții. 

- Peter Schmeichel, ex-Man. United

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cinci meciuri, inclusiv derby-ul Manchester United - Tottenham, s-au jucat astăzi în Premier League

Alexia Putellas a primit Balonul de Aur la fotbal feminin. Dar tânăra are cu ce să se remarce și în afara terenului

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (15)
bozo76
bozo76  •  22 Octombrie 2022, 07:06

Doua chestii. Ten Hag olandezul pe banca lui ManUnited. LOL. El a antrenat Ajax in primavara cand a jucat foarte frumos in uefa champs league DAR nu a castigat trofeul!! CR7 e portughez cu nu foarte multe clase se zice. Nu accepta BS de la oricine. Acum pe bune. 2-3 minute pt CR7. Mentionez ca nu imi place CR7 in general. Oricum golul ala cu capul cu udinese din Seie A de pe la 4m din aer ramane valabil.

concret
concret  •  21 Octombrie 2022, 13:53
Postat de valentindragobete pe 21 Octombrie 2022, 12:14

Concret tot prost ai rămas

De mine nu rad oamenii bah prapaditule. Ti-am mai zis eu, daca ai reusi sa vezi cat esti de penibil, ti-ai stinge singur lumina. Becali0t distrus ce esti.

valentindragobete
valentindragobete  •  21 Octombrie 2022, 12:14
Postat de concret pe 21 Octombrie 2022, 11:00

Becaliotule, chiar nu intelegi ca lumea rade si *** de tine?

Concret tot prost ai rămas

Vezi toate comentariile (15)
Comentează