INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Gest nerușinat al lui Paul Gascoigne! Poza care i-a scandalizat pe fani » Foto la interior

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 10:27

La 49 de ani, Paul Gascoigne se află într-o situaţie tot mai rea, din cauza problemelor cu alcoolul.

Fostul internațional englez a urmat mai multe cure de dezalcoolizare, a fost părăsit de soție, însă fanii îi sunt încă alături. Dovadă imaginea surprinsă deunăzi, când Gazza, cum îl alintă ei, a fost oprit pe stradă de o admiratoare, dornică să se imortalizeze alături de idolul său. Ea i-a permis chiar și o indecență, lăsându-l să-i atingă sâni.

gascoigne fan.bild

De-a lungul carierei, Paul Gascoigne a jucat la echipe precum Newcastle, Tottenham, Lazio, Rangers, Middlesbrough sau Everton. Pentru naţionala Angliei, Gazza are 9 goluri marcate în 58 de meciuri. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
458679717614506
Serban Ionescu  •  10 Octombrie 2016, 15:59

Mai *** , asta e stire?? Asta e ziar de sport??!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  10 Octombrie 2016, 12:30

Încă o ştire penibilă marca jesepe, care nu spune nimic (cu atît mai puțin, nou) şi care are darul de a te face să regreți că ai intrat să te informezi aici. Pe scurt, un bețivan notoriu a pus mîna pe o țîță; unde e evenimentul şi prin ce îşi mai putea scandaliza *** ăsta fanii? Faliților, ați pierdut pînă şi ultimul contact cu realitatea, flerul jurnalistic şi bunul simț. ***, hienelor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează