CAMPIONATE  ·  GEST

Gest superb al unui arbitru la un meci din Olanda » A refuzat să-i dea "galben" unui jucător care a afișat un mesaj în memoria victimelor accidentului aviatic din Columbia

FOTO: GULLIVER/ GETTY IMAGES
FOTO: GULLIVER/ GETTY IMAGES

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 15:47

În timpul jocului de sâmbătă dintre Vitesse Arnhem și Zwolle, din prima ligă olandeză, arbitrul Jochem Kamphuis a fost protagonistul unui gest superb. 

Mai exact, arbitrul a refuzat să-i acorde cel de-al doilea cartonaș galben unui jucător al lui Vitesse, Nathan, care a celebrat un gol afișând pe sub tricoul de joc un mesaj de susținere în memoria victimelor accidentului aviatic din Columbia.

"Trebuia să-i dau galben în mod normal, dar m-am gândit la toți prietenii pe care e posibil să-i fi pierdut în acel teribil accident, așa că am decis să întorc privirea în altă parte ca și cum n-aș fi văzut nimic", a declarat arbitrul Jochem Kamphuis.

Totuși, alți arbitri din Europa au decis să acorde cartonașe jucătorilor în urma unor gesturi similare. Edinson Cavani e unul dintre jucătorii avertizați cu cartonaș galben de arbitru după ce a recurs la un gest similar după un gol marcat în victoria cu Angers de săptămâna trecută. 

Echipa Chapecoense trebuia să joace prima manșă a finalei Copei Sudamericana cu Atletico Nacional la Medellin, dar avionul în care se aflau fotbaliștii s-a prăbușit, în urma impactului murind 71 oameni, dintre care 19 jucători ai formației braziliene.Pe nea Nelu lumea îl vedea des în vie udând butucii. Până într-o zi când mascații au venit peste el. Incredibil ce era ascuns printre rânduri Acum, tot satul râde de el
Libertatea
Comentarii (1)
bamse1901  •  05 Decembrie 2016, 17:19

Bv lui

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Handbal M
Aalborg - HC Motor
Digi 4
19:45 Handbal M
Kielce - Pick Szeged
Digi 2
21:45 Handbal M
PSG - Flensburg
Digi 4
22:00 Fotbal, Preliminarii Liga Campionilor
Gent - Dinamo Kiev
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1

Acum

Urmărește aici

acum!
×