INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Gestul superb făcut de Oleksandr Zinchenko » Pe cine a invitat la antrenamentul lui Manchester City

Oleksandr Zinchenko
Foto: Imago
Oleksandr Zinchenko Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2022 20:44 / Actualizat marti, 10 mai 2022 21:06

Oleksandr Zinchenko (25 ani), fundașul stânga al celor de la Manchester City, a oferit un moment superb și, totodată, emoționat la unul dintre antrenamentele formației engleze.

Fotbalistul a invitat la baza de pregătire a „cetățenilor” un copil ucrainean refugiat și a petrecut minute bune cu acesta. Zinchenko a împărtășit povestea micuțului și a lansat un nou apel pentru pace în Ucraina, țară devastată de războiul pornit de Federația Rusă pe 24 februarie. 

CSA Steaua nu poate obține licența pentru Liga 1: „Pe baza acestui articol li se va respinge cererea”
CSA Steaua
CSA Steaua nu poate obține licența pentru Liga 1: „Pe baza acestui articol li se va respinge cererea”

Oleksandr Zinchenko, gest superb pentru un copil ucrainean

„Acesta este Andrei. Are 10 ani. El se află în siguranță acum. Precum majoritatea oamenilor din Ucraina, el a fost nevoit să plece de acasă alături de familia sa din cauza războiului. Acum 75 de zile, acest copil visa să devină fotbalist și se antrena fără griji la echipa sa din Ucraina. Astăzi, singurul lucru la care visează e pacea. Își dorește să trăiască o viață normală în propria țară. 

Mă doare foarte tare când mă gândesc că sunt o mulțime de copii precum Andrei în Ucraina, și asta doar din cauza războiului pornit de Federația Rusă. Copilăria le este afectată. Sunt convins însă că ziua victoriei va veni în curând pentru Ucraina. În acel moment toți copiii vor putea să-și reia viața și să trăiască fără griji, gândindu-se la visurile lor, așa cum a făcut Andrei astăzi la baza lui Manchester City. Glorie Ucrainei”, a fost mesajul postat pe conturile de socializare de Oleksandr Zinchenko.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Primul jucător care va pleca de la Manchester City, după ce a fost anunțat transferul lui Erling Haaland

OFICIAL Manchester City a anunțat transferul lui Haaland: „Acord de principiu”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close